FOLLOW DASHBOARD

 REST FOR 1 MONTH ONLY?
blonde, calm, dress, fashion, fun

konichiwa!               

x sedar ni hari tanggal 30/11/2011. esok tggl 1, cepatnya! aku xmau cutiku b'akhir begini saja. i must do something. tapi aku nk bt apa pla? nk keluar pon dgn sape? D'org semua ada activity sendri, aku pla, entah lah ada activity apa kt rumah. lappyku pon dh nk rosak sudah harix2 online. degreeku b'tmbah lah ni ... Dr kata tuu hari elakkan terus pndang komputar, tapi aku degilkan! nahhh. makin hari makin skit mataku...

kadangx2 aku takut juga klo 1 hari nnt aku akan m'jdi buta. eeee,,, palisx2.

k lah, i have no idea dh apa nk tulis. kbye!!! see u again .
"REST FOR 1 MONTH ONLY?" was Posted On: Wednesday, November 30, 2011 @9:43 PM | 0 lovely comments
 :)
black and white, earphones, fashion, girl, music

yuk nyanyi!!              

t-ara(cry-cry)                                                                      

Hey T-ARASaebbalgan jangmicheoroem gashigateun mallo nal jjireun neo uh uh uhNeon machi munshincheoreom ji-uryeo halsurok gipke paeyeo uh uh
Cry Cry Can't you see the musicBulkkotcheoreom ddeugeobke You're ma boy
Baby can't you see that look at my eyesSeulpeume bbajin nae dununeul bwa uh uhBulkeun taeyangboda deo ddeugeobkeSaranghaetdeon nareul ullijima ah ah Let's go
Break it! Come on Come on YoMake it! Come on Come on YoTake it! Come on Come on Come on
Nan joongdokdwingeotcheoreom geuriwohago ddo geuriwohaeNeon machi gamukcheoreom ni-ane nal gadwobeoryeotnabwa uh uh
Cry Cry Can't you see the musicBulkkotcheoreom ddeugeobke You're ma boy
Baby can't you see that look at my eyesSeulpeume bbajin nae dununeul bwa uh uhBulkeun taeyangboda deo ddeugeobkeSaranghaetdeon nareul ullijima ah ah Let's go
Uh uh yeah Let's dance Deep in your eyesBaby can't you see that look at my eyesSeulpeume bbajin nae dununeul bwa uh uhBulkeun taeyangboda deo ddeugeobkeSaranghaetdeon nareul ullijima ah ah Let's go
Jebal nareul ddeonagaji maraDora-ondan ni mal mitji anha uh uhBulkeun taeyangboda deo ddeugeobkeSaranghaetdeon nareul ullijima ah ah Let's go
Break it! Come on Come on YoMake it! Come on Come on YoTake it! Come on Come on Come on
T-ARA Time to love Swit!

sambil ituu kita belajar koreaaa >.<
":)" was Posted On: Monday, November 28, 2011 @11:44 PM | 0 lovely comments
 Listen To My HeartBeat!
2pm, dream high, eunjung, kim soohyun, miss a

hello!!! >.<     

eeee, btul ke dream high akan D'smbungkan lgi???? bgus lah kalau mcm ituuu, aku nk sgt tgk tuu wyg! aku x sbr nk tgk smbungan nya. aku sgt x puas hati dgn endingnya, sebab pelik lah. sad ending, aku sgt kecewa :( lgi pon aku x dpt tgk smpai hbis lah bab kadangx2 jak aku tgk.. emmm, msa nya x sesuai time aku buzyyy lgi ituu. ulangan nya xsempat aku tgk. jason sgt cute dgn UI, sesuai sgt D'org.. hehe! suzy pla dgn sindong. ^^

ape-ape pon, hrp ni drama season ke-dua ni dpt popular hangat!! ^^... aku pon x sbar nk tgk ni wyg. eeee! x sbar x sbar... bilang kwnku yoseob akan ikut juga dlm wyg nnt... heee mesti cute dan lucu kalau ada diee. waaa, makin aku cerita makin x sabar pla aku. alamakkkk! nk naik gila dh aku ni. someone help me! kn best kalau jo kwang min dan jo young min juga ikut sekali mesti hebat.. >.<''

#gila pada k-pop #
"Listen To My HeartBeat!" was Posted On: Sunday, November 27, 2011 @11:32 PM | 0 lovely comments
 TGH mlm
boy, brunette, cute, dog, eyes

selamat malam peeps!                          

dh jam 12:30 minit tapi x rsa penat dan ngantuk pun! semenjak cuti sekola ni aku asyik xblh tdo awal N pimples ku dh m'jdix2, makin hri mkin banyak. enath lah knpa? mungkin sekali sya x tdo awal kn, tapi mna blh aku tdo. msa sya mhu tdo, xblh pla TPI msa sya seronok main PC tetiba nk sgt tdo. apa mcm ni? hairan btul sya. dlu mna ada mcm ni. okay je pon.

btw, korg rsa lelaki dlm gmbr ni cute x? haha. sya x knl dye sape, sje nk ambil! haha. 2 more week to go then i'm flying. yeahhh! fly ke mna pla, bilang duk dlm rumah je? alah, aku fly p tpt kwnku lah. dye dh nk khwin ni, so aku yg jdi dye pnya flower girl nk lah p stay dgn dye. bgi kengan manis pda dye pnya last single night! haha. nk adakan party tapi x lah sampai lewat mlm, nnt t'lewat bgn pla k'esokan harinya. kn x elok kalau mcm tu! x sgka dye lah best fren ku yg p'tama sekali khawin.. wieee! i'm so happy. smoga dye dpt kebahagiaan.

okay lah tuu, dripda nk tggu lmax2! org tua selalu kata kalau suka jan lmax2, nnt t'lmbt kau yg menyesal. xD. ahad minggu depan funfair dh nk tutup, nk pergi ke x? tgh fkir ni, mcm mls lah. x best pon, blikx2 itu juga yg D'main. xde yg lain ke?

anyway, aku xnk tulis lgi \ nnt tambah pnjang, takut korg xnk bca kalau entri yg pnjangx2. so it end here! see you all tomorrow. jangan risau, kn aku dh kata aku akan rajin harix2 post entri pda cuti ni ! haha , kbyeee.

wish can see his face again!
"TGH mlm" was Posted @12:30 AM | 0 lovely comments
 music bank 25/11/2011
b1a4, boys, cnu, cute, k-pop

annyeong!!            

hndsome kn shin dong woo^^ .... kelmarin aku tgk kbs world music bank. congrate again to girl generation sebab menang untuk kali ke-5, aku ada sedikit kecewa lah sbab t'ara bru no.4 jak :| . ada juga yg comeback antaranya B1A4-my love...L-O-L-O-L-O love ... hehehe, then A pink, comelx2 lah D'org semua kali ni C:

next week comeback hyuna(4 minute) ft jang hyun seung(beast). x sabar nk tgk! 

P/S: i miss you heechul oppa!
"music bank 25/11/2011" was Posted On: Saturday, November 26, 2011 @3:39 PM | 0 lovely comments
 contest : Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah

aku nk join lah contest ni , mcm best je! hrp mereka pilih sya ... hehe

rule:-
1. follow blog ni dan blog ini.
2. like fanpage ini.
3. WAJIB letak banner D atas ni kt post anda.
4. tag 2 org rkn anda.
5.  letak entri korg tu kt tapk komen mereka. xD
6. tarikh tutup: 31-12-2011
click sini untuk lihat hadiahnya dan infomasi yg lebig lanjut . terima kasih . wish me luck k !

i tag her and her !
"contest : Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah" was Posted On: Friday, November 25, 2011 @10:48 PM | 0 lovely comments
 contest : i love my blog

i love blog B'cus it mean so much to me. aku x blh kehilangan blogku jika x aku mcm org gila tnpa blog .. haha! it true, bila msa pla aku ada tipu kn. :D join lah ramaix2 k . btul lah, ada 1 kali kn, blog ni mcm kena format terkejut aku then mcm kena sawan aku but lepas tuu aku sedar link x bgus so ada sotx2 ckitx2, hehe gilakn aku! okay lah forget it.

rule to follow this contest:-
~ wajib follow dia tahu.
~ bt entri ttg contest ini.
~ click like pda fanpage ini.
~ tempalkan banner D'atas kt post anda.
~cerita seditik psl blog korang.
~ tag 2 kwn anda.
~ linkkan post anda kt tapak komen dia. hehe :D
~ tarikh tutup: 12/12/2011
hadiah akan D'tentukan , so mesti follow perkembangan. aku tag dia dan dia !

sila rujuk sini for more info . thks


"contest : i love my blog" was Posted @9:58 PM | 0 lovely comments
 contest : blog simple by bubu

aku join lgi contest. 

aku suka blog simple bab ia X kelirukan aku dan senang loading, X payah nk tggu lmax2 lgi. yg penting ialah tidak bt sya skit mata. hehe

ni syarat-syaratnya:-
1) follow tuan blog !
2)  like fanpage ini.
3) buat entri psl contest ini yg b'tajuk contest blog simple by bubu.
4) sediakan slogan anda ttg contest ni(x blh melebihi 30 patah kata.)
5) letakkan link contest anda kt tapak komen dia.
6) tag 2 org pastikan mereka tahu.
7) pastikn anda btulx2 patuhi arahan contest.
8) Expired date : 20 Dicember 2011
hadiah:-
lihat kt sini je.
nk info yg lebih lanjut, sila rujuk sini ...... xD

so , aku tag dia dan dia ! 
"contest : blog simple by bubu" was Posted @9:27 PM | 0 lovely comments
 post biasa je
alone, dress, girl, lonely, pretty

hello/annyeong/mat malam/konichiwa/你好              

again jumpa d post ini. post hari besax2 je, nothing special actually. hari ni aku temankan makcik ku pergi ke hospital. dia bilang bdn nya nk p ke workshop lgi. hehehehe funny right! so, awal pukul 8 begitu kmi pergi lah. wawww shit, aku lupa bwa jeketku, sejuknya D'sna entah b'apa kali dh aku msuk tndas. sejuk btul! dh lah org skit tnbah lgi dgn cuaca yg sejuk waaaduhh x blh tahan aku. 

then, tdi sgt skit org! N orgx2 yg kerja kt sna mcm shit! nurses nya pnya lah, mcm xdh kerja, dh pesakit depanx2 mereka, mereka bt nothing jak. bkn dgn kmi tpi dgn pesakit lain\\\ smpai ada pesakit yg sdah pengsan pon lmbtx2 lgi pergi tolong. one word=PEMALAS, bgus ddk kt rumah kalau x pndai bt kerja rupanya. lepas tu, ada senior yg marahx2 d'org. pdan muka sapa suruh x bt kerja baik,, owh no wonder lah, rupanya mereka tuu org bru apax2 pon x tau. tapi x patut lah mereka ddk diam jak at least pon p lah tolong apa yg blh bntu... mereka tuu useless btul. 

lepastuu kn, kesian makcik ku, kn makcik ku dh hbis tmbah air. maklum lah first time makcik ku bt begitu, itu nurses lepaskn jaram tanpa m'beritahu nk tekan pda lobang jaram supaya x keluar darah yg byk. byknya darah keluar d'tgnnya, tkut aku tgk drhx2 tuu dh t'titis-titis kt lntai blh nurses tuu nk bt blik. nasib time tu jue dia keluar darah! cuba korg bygkan jika dh separuh jln ke rumah bru dia keluar darah. apa lah kmi mau bt time tuuu... =.='' ! tpi apax2 pon dh selesai dh krg, keadaan makcik ku pon dh b'tmbah baik.

bye bye! see u all in the next post.. 

"post biasa je" was Posted On: Thursday, November 24, 2011 @10:54 PM | 0 lovely comments
 blog tanpa header///
diana, diana f+, diana+, lomographic society, lomography

annyeong chingu                      

kenapa setiap blog mesti/harus/wajib mempnyai header? aku hairan lah. korg perasan x? s'bnrnya aku ni bkn pndai sgt kalau bab header, aku hnya bt 1 kali jak, then give up! bgi aku bkn susah mslahnya tapi aku xtahu nk bt header yg mcm mna-itu yg jdi mslahku krg. 

krg aku tgk blik blog yg bru D'edit b'habis ni, ko rsa lah! bgi ni p'lu letak header x? jwp kt shout je sebab aku blum bt comment kt post! hahahaha. 
"blog tanpa header///" was Posted On: Wednesday, November 23, 2011 @10:24 PM | 0 lovely comments
 sayang t-ara!
girl, ji yeon, jiyeon, korean, t-ara

annyeong!               

hari ini xnk b'ckp byk. i just wanna say:''저는 T - ARA 사랑'' , they \m/ me beb. brux2 nie D'org ada album bru lgi namanya BLACK EYE . i'm in love with it. sgt semat! MVnya pon sgt menarik! so, mari kita saksikannya. pda yg blum tgk blh lah tgk kt sini. <3 yang ini full version 16:00 minit. enjoy it, kpd yg dh tgk, tgk lah sekali! hehehe


aku x sabar nk tgk MV s'terusnya Lovey Dovey. yang ni blum lgi ada kt psaran yang ada pon teaser jak!

"sayang t-ara!" was Posted On: Tuesday, November 22, 2011 @10:34 PM | 0 lovely comments
 dear BLOG

hello!   

apa khbr korg semua? sihat x? cuti nie best x? pdahal bru 2 minggu cuti, hehe. bru 2 minggu b'lalu makin perkara dh t'jdi. hal yg aku x ingin ia b'laku akhir nya b'laku jue. aku x sggup melihat keadaan ni t'jdi mcm ni! aku sgtx2 x suka hal ini b'laku. emmm

tapi aku yakin hal akan b'lalu juga. semua nya akan OKAY. it will be fine, percaya lah! haha. tdi aku buka FB ku dan tgk waw... semua nya status psl bola sepak. sorry, aku x tgk! tapi aku sokong juga lah, x kira memg / kalah, harimau muda tetap D hati. cehhhh wahh, biar betul! mesti lah, kn kita ni rakyat malaysia so msti sokong psukan sndiri. hehe... btul kn! 

postku ni hari pndekx2 jak. xnk lah tulis pnjang lebar, lgipon aku bkn nya pndai kalau bab menulis ni. merepek jak aku kn. x kena pon dgn tittle postku ... xD , tapi one that sure, sejak aku b'blog ni byk sgt benda yg aku dpt tahu. x lah aku tau FB jak. and now, ia dh m'jdi hobiku b'blog. 

aku nk guna kesempatan cuti ni untuk b'blog, sebab aku tahu tahun depan memg jarang dh aku online! sedih ni, tkut ada jue. sebab tahun depan kn nk SPM dh so nk bt segala p'siapan. nk b'usaha btulx2 dh ni. xnk main x2 dh! conform thun depan memg byk tekanan ni. 

apax2 pon b'doa bykx2 agar pelajaranku d'birkatakan oleh tuhan. bt perangai baikx2. jangan mls. :D , xnk target tggix2 but s'kurang-kurangnya semua kredit kalau blh lah. aku xsanggup lihat result ku semua merahx2..... :'( result untuk masa depan ni... mna blh gagal. aiyooooo! hiazzz, cerita psl ni dtg lgi stress. okay stop it!
so , poast ni smpai sini saja lah ... haha! byex2! sayonara 
"dear BLOG" was Posted On: Monday, November 21, 2011 @11:37 PM | 0 lovely comments
 contest : my BFF by aneyzsams

syarat :-
i. follow agar anda tidak k'tinggalan.
ii. like fan page kita aneyzsams n http://www.facebook.com/pages/Sara-Impiana-Collection/196239180396914 .
iii. follow blog ni .
iv. gmbar blh d'edit , kalau xnk pon okay. max hnya 3 sje ok.
v. ambil banner dan direct link.
vi. tarikh tutup akan d'umum kan kemudian.
vii. kena tekan, tekan je, sini , dan tekan gmbr dekat sidebar.


and
we look like a big family kn . <3 them smpai mati . 

aku tag :-
trisha
cheryl
WANA

hadiah :-
sila rujuk sini

nk kan info lebih pergi lh sini ! 
"contest : my BFF by aneyzsams" was Posted @1:01 AM | 0 lovely comments
 contest : simple but awesome !

anda setuju x blogku simple tapi awesome? aku tahu jwpannaya mesti simple and not so awesome. itulah aku ikut contest ni supya t'bukti jika blog ni memg simple and awesome. <3 ! haha . 

the rule is :-
i. anda meati wrganegara MALAYSIA
ii. anda mesti mempunyai blog.
ii. wajib like banana shop , follow blog ini(tak wajib)
iii. tag rakan anda (tak wajib)
iv. paste link contest anda d tapak komen blog ini !

hadiah:-
SINI

for more info pergi lah sini !

aku tag dia ^^
"contest : simple but awesome !" was Posted On: Sunday, November 20, 2011 @11:53 PM | 0 lovely comments
 如果我有一辈子的幸福?

哈咯! annyeong! konichiwa! hello! bonjour!     

mlm ni nk crita psl ape ye? dri tdi aku fkirkn nya. Oya, tittle : just ignore it okay. makin hari makin bosan, main kt FB boring, kt twitter lagi lah boring. entah ape nk d'bt status/? kerja ku kt FB pon menglike sje. aiyooo, mcm mna ni? cuti ddk kt dlm rumah, besa lah perawan kn, nk jga imej dri.. hehe, kn org tua selalu kata pompuan jan asyik keluar je! haha, 

apa lagi dunia krang dh b'ubah kn. susah nk jangkakan. tapi jangan lah t'lalu tekankan dri, nnt jdi gila org ddk rumah jak. sekali sekala hangout lah dgn member. P shoping kh, have a tea time kh. arkkkk! ayatku mcm org dewasa nk beri ceramah lah pla. tapi e2 lah jdi kenyataan. xblh elakkannaya. heee, so ... apex2 pon kena hatix2! 

akhirnya pnjang juga post, alalala sje je nk pnjangkn ayat. xP
"如果我有一辈子的幸福?" was Posted @11:32 PM | 0 lovely comments
 Oh My Gloomy Salad Day
tumblr pictures
hello peeps!                

mlm nie apa aktiviti korg ya? blh join? someone help me now. aku nk naik gila dh ni. pls! aku sgk hari ni bdak form 5 exam. sekali tgk xdh pla. and today suck. korg nk tahu npa? sebab aku kena pergi sekolh. dan tnpa aku sedar aku lah org pertama ke sekolah tdi. malunya aku, =.= kalau bkn RM100 tu x lah jue aku mahu dtg sikola. tapi blh bt, knnnnn! dan aku and the member pelik npa semua junior kmi bwa parents? first memg bkin takut sebab kmi xdh bwa parents pon, kmi hnya bwa IC jak. owhhhh shit.

then , rupax2nya x bwa parents pon blh bha. ^^, hahahaha.

byknya org tdi. org x pns pon b'keringat sudah d'jdinya. sesak jln btul tdi. garax2 duit 2 pon nk jdi mcm org k'laparan. heeee . aku hmpir mau jtuh tahu d'langgarx2 oleh org yg x tahu erti sabar. essssssh .... benci aku (!). itu lah sebab nya aku x suka keadaan yg rmai sgt org. aku blh mati kalau begini terus. D:

heee .... tapi akhirnya duit tu pon dh smpai kt tgnku! korg rsa apa kita nk bt dgn duit 2 ya? leave ur comment at my shout box jak k . ^^
"Oh My Gloomy Salad Day" was Posted On: Friday, November 18, 2011 @11:11 PM | 0 lovely comments
 just a simple day
tumblr pictures

hello! 

hari ni seperti biasa, sgt boring. hp xdh krdt, nk online pon member entah hilang ke mna. cuti nie pon xtau mau bt apa kt rumah. xlma aku jdi gemuk lah ni. heeee, forget about it ok. krg nie who care if i gemuk or kurus, kn ! xdh yang larang pon if i gemuk. aku memg d'lahirkan gemuk.... aik dah lari topic. 

no lah, motif sebenarnya aku post nie sebab bosan bha. bkn nk luahkan perasaan. heee jangan perasaan k ^^. 

dan aku nk kata HAPPY B'DAY dgn bffku ... hehehehehe this is for miss cheryl <3 <3 <3 <3. 
"just a simple day" was Posted On: Tuesday, November 15, 2011 @10:24 PM | 0 lovely comments
 saya happy ..
I love one direction

annyeong chingu

aku sgt gmbira nie ... sebab finally it holiday. yeahhhh (!).. aku pon blh harix2 dh lepak dgn kwn ku kt sna 2 , aku tahu dye pasti sgt boring hidup tnpa aku b'b'ape bulan nie ... <3... post hari nie ttg happy so kita mesti lah crita happy je, jan lari topic k. ^^

actually, xdh lah happy sgt. tapi hati ni rsa senang sgt, entah npa? wlaupun cuaca ni hari asyik hujan jak. :) ... holiday nie korg dh rncang apax2 x ? aku pla blum, s'bnr nya byk yg mahu d'urus ni. lesan keretaku, ICku, mahu urus rumah yg hmbur lgi. aiyooo ! byk sgt kn. masa untuk relax mgkin xdh sebab aku nk study lgi preparation untuk next year. aku xnk lah semua kerjaku last minute lgi. 

crita psl last minute. my moral blum siap lagi. eshhhhh, byk lgi aku blum sentuh. gmbar 1 pon blum ada. teruk kn, akaunku lgi thun depan. sudah lah ckgu pon d'tukar dgn ckdu yg x begitu tanggungjwp. kena pda thun exam kmi lgi 2. npa p'kara nie belaku???? x adil langsung, harapx2 exam lambatx2 lah ckit jan mcm sekrg ni d'kasih awal lah pla. kesihan aku nmpa bdkx2 form5 kejar msa. :(  aku xnk perkara jatuh pda aku jue. 

but, apa-apa pon wish me luck sje lah, apa blh bt klo tarikhnya dh d'tentukan spt 2. hehehehe , anyway i'm so happy to day. i wish this can happen every day .... <3
"saya happy .." was Posted On: Monday, November 14, 2011 @12:29 AM | 0 lovely comments
 Contest ' I'M PROUD TO BE A BLOGGER
aku bangga jdi seorang blogger ,,, it because semenjak aku ada blogger ni, byk ilmu yg aku dpt, dripda s'org yg tak tahu ape 2 blog smpai lah thap krang ni. then, karang i'm in love with blog, aku sayang blogku tau.





nie contest dari wawa dan nana (!) , setiap contest mesti ada syaratx2 nya kn ... so ni lah dye ;-

1.Kena ada blog *kalau tak ade , sign in
2.Warganegara Malaysia *senang nak post hadiah
3.wajib follow blog 
wawa dan nana untuk tahu update-2 terbaru.Copy gambar diatas dan directkan ke blog WAWA atau NANA
5.Buat slogan . cth : saya berbangga menjadi sorang blogger kerana ...blablabla
6.Tidak melebihi 15 patah perkataan .  7.tidak kira sama ada english atau melayu *slogan
8.Tag 3 orang dan pastikan Dia tahu .
9.Postkan link post anda mengenai contest ini . 


hadiahnya pla nie;-
1.Owl necklace beserta Topap RM20
2.Edit blog beserta Topap RM10 *BLOGSKIN
3Edit log beserta Topap RM5 *WASHED
Saguhati.
peserta yang mendapat tempat ke 4-10 juga akan mendapat hadiah saguhati sperti header , sidebar imag dan lain-2 . *untuk blog sahaja 

carax2 pemilihan;-
1.Kami tidak menggunakan sistem VOTE .
2.Pemenang dipilih berdasarkan blog dan slogan .
3.kalau nak memang tu , hias la blog cantek-2 keyh ?

aku nk tag  teka teki trauma , lyssa , sara cika (!) ,, wish me luck . hihi , nk thu info lebih lnjut sila ruju pda WAWA dan NANA.
"Contest ' I'M PROUD TO BE A BLOGGER" was Posted On: Tuesday, November 8, 2011 @9:33 PM | 0 lovely comments
 esok cuti .
annyeonghi jumuseyo chingu .

i was thinking about him, thinking about me, thing about us, what we gonna be, open my eyes, it was only just a dream...

hahaha, it just for the opening guys. hari nie pasti byk org potong lembu kan ?? hehe, mlm nie sepi sgt . xdh yg sudi nk temankan aku tulah sepi sgt . sendiri kt uma jak , parents pla entah haniemoon kt mna . aku dh nk jdi gila dh ni, plsss tlong sape nk tlong aku :| ... tapi best juga lah bab tdi ada p rumah kwn lepak smpai jam 10 mlm bru reti nk blik.

esok cuti lgi kan, naik gila lah aku ni, bosan oooo. okay, xpa aku jlnx2 lgi dgn kwn, wieee! rindu aku dgn d'org ni, dh nk 3 bulan x jumpa baru tdi dpt jumpa semua mereka. k'belakangan nia aku memang bz gila, bz dgn aktiviti skull, nk buat p'sediaan untuk thun depan lah .. aiyoooo -___- , barux2 ni kls mahu bt party kls tapi memberku semua x join mcm mna lah ni, aku bingung. cerita psl thun depan, bku teks dh d'bgi, cepat kan? aku pla untuk kali t'akhir tulis nmaku d atas bku teksku. i'm gonna miss that moment. :3
"esok cuti ." was Posted On: Sunday, November 6, 2011 @11:40 PM | 0 lovely comments
 friendship
Cute

annyeong sarang.

                         mt mlm. wt up u all? sihat x? dh mkn? dh mndi? semua lah aku tnya nie. -eeee kelly x malu- hahaha, sudahx2 lah 2 kelly :p. btw , gejaka D atas nie handsome kn .... :3 hehe, i <3 k-pop! suke sgtx3 smpai x t'hingga lah org kata, aku p'caya byk jue org minat k-pop... erkkkk jan tipu, mengaku jak lah hahaha. aku minat kt k-pop dri aku tingkatan 1 bulan may, lagu p'tama yang m'buat aku jtuh cinta ialah my memory dri wayang winter sonata. sejak sna lah aku memg gila dgn korea nie, crita 2 memg dh lma tapi masih fresh lgi D ingatanku. xkan aku lupakan wayang itu...

lepas tu ada wayang my girl, straight way to heaven, tree of heaven apa lgi erkkk byk lgi 2. sampai lah krang ada BOF bru lah byk org minat dgn korea. k-pop pun begitu jue, hehehe tapi aku suka jue bab makin org dh minat kt k-pop. <3 xkan lah aku SS jak sndiri mesti lah nk share jue dgn geng kan,, aku hrp k-pop akan terus b'jaya yeahhhhh ... 

"friendship" was Posted On: Wednesday, November 2, 2011 @9:16 PM | 0 lovely comments
 1th NOVEMBER 2011
cute artsy desk photography

annyeong chingu <3 .

hehe , i love november bb nk dekat cuti dan saat m'nnt cuti. sebnrnya aku nie mls sgt nk p skull, tapi asyikx2 ada aktiviti jak, nie yang bt aku mls nie. parents pon sokg aku cepatx2 cuti, kaC lah org awalx2 cuti. nie x adil (!) bdak pmr dh cuti kmi mau tggu 1 minggu bru blh cuti. yg aku pelik s'kali ialah dftar SPM pon mau hri s'blum cuti. apa lah 2 ????

sedih nie tau :'( ... cuti pon mgkin x p jauh. mayB KK jak, emmmm aku miss dgn c dia lah. :3 aku x sbar nk Christmas. saat itu lah yg pling happy s'kali bagi aku! x lupa jak New year . huhuhuhuhu, sgtx2 best gila. aku masih ingat lagi wktu kmi menyambut Christmas mercun pnya lah bising, berkaraok, menarik, makan, byk lah perkara yg happy. main smpai x ingat masa pon ada. lucu klo d'ingat blik, mknan k'gemaranku ilah buding, dan makaroni. memg aku x lupa tu 2 bnda, memg sentiasa d atas meja jak 2 tggal d'serbuh jak. hahahahaha!

<3 <3 <3 <3 ... flying kiss for her and him ..
"1th NOVEMBER 2011" was Posted On: Tuesday, November 1, 2011 @9:07 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»