FOLLOW DASHBOARD

 perasaan ku terhadapmu
hye . hello !
mlm nie lyn b'abis dgn yuna-memo! lgu 2 aku rasa best lah ... 
there something inside me but i can't explain it and i don't know wt is this feeling are? 
dri tdi lgi aku mengigau! entah fkirkan ape, byk yang lalu pda fkiranku. aku cuma sedang m'cri driku, sapa kah driku sebenarnya! apa kh sebenarnya yang m'bt aku gmbira? dimnakah tptku yang sebenar? apakah yang sesuai pdaku? semua nie b'main dlm fkiranku tdi, nasib jak lah ade novel menemaniku. aku ingin lakukan sesuatu untuk aku sendiri, tetapi aku blm fkirkan apa yang perluh aku lakukan! 

some time, we feel that the time goes so fast and we don't even realize. i feel that i'm wasting time 4 doing stupid thing. and some time, people say that i am a weirdo because i don't look like a normal person at all. all people look down on me, just because i'm a failure in anything i do, thanks to all the humiliation! i will work on it. 

karang dh tanggal 29, two more day to go! merdeka ... 
wiiii ! sgt happy, selain e2 ari raya jue x tertinggal. 

p/s : jan lupa nk bgi kuih kt aku !!! hihihihihi (x malu pnya orang) ... hahahahahaha , biar lah bha , kn ! ... hrp nie thun pnya ari raya @ merdaka day akan lebih meriah dripada thun seblm nie ! C: !!! ... 


^^ .....
"perasaan ku terhadapmu" was Posted On: Monday, August 29, 2011 @12:53 AM | 0 lovely comments
 challenge : Day 05 – A song that reminds you of someone
yuna - memo



she always in my heart ... ! <3
"challenge : Day 05 – A song that reminds you of someone" was Posted On: Sunday, August 28, 2011 @5:35 PM | 0 lovely comments
 challenge : Day 04 – A song that makes you sad
agnes monica - cinta di hujung jalan



lgu nie lgu lma ! setiap kali aku dgr mesti sedih ... :)

"challenge : Day 04 – A song that makes you sad" was Posted On: Saturday, August 27, 2011 @8:01 PM | 0 lovely comments
 BENCI
mood : sedih

aku t'paksa tinggalkan kau! aku x mampu lgi m'nanggu semua beban nie. aku sgt lah t'amat sedih ... namun, xdh yang m'mahaminya ! tanpanya aku jue blh truskan hidup bha ! bkn nya hebt mna pon ia 2. hahaha 

tdi rsa ingin nk menangis,tapi aku cuma tahan @ wt nothing happen ! utk tutup rsa sedih ku , aku b'pura2 main dgn fren ku yang gila2. padahal dlm aty. celaru beb. 


peduli lah. yang penting bebanan aku t'kurang ! wiiiiiii ... jika ckgu kata out, aku dgn rela aty OUT ! 
hihihihihi (maC blh ketawa pla dye nie) 
"BENCI" was Posted On: Friday, August 26, 2011 @2:05 PM | 0 lovely comments
 challenge : Day 03 – A song that makes you happy
nah nie dye ... comform happy pnye ! 

Travie McCoy: We'll Be Alright




memang happy gila ... jiwa muda kan ! ... hehehe ... 


"challenge : Day 03 – A song that makes you happy" was Posted On: Thursday, August 25, 2011 @10:00 PM | 0 lovely comments
 challenge : day 2 .Your least favorite song
LINKIN PARK - NUMB ! <3





wlaupun nie bkn lh lgu bru tpi ia tetap fresh bgi aku , lgu2 nya X p'nah basih d dlm atyku! wlaupun k-pop kuminat tetapi LINKIN PARK jue bha yang p'tama d dlm jiwa raga ku ... <3  

"challenge : day 2 .Your least favorite song" was Posted On: Wednesday, August 24, 2011 @8:41 PM | 0 lovely comments
 ko x puas aty ?
alahai ! tunjuk p'rsaan pon pndai kh cik ? ko tkut ? npa tkut ? berani ckp berani tanggung mah ! npa tiba2 jdi pengecut. 

face 2 face bha klo x puas, xpyh nk wt org suspen. JANGAN jdi pengecut! 

p/s : AKU XKAN MENGALAH DGN ORG PENGECUT SEPERTI C DYE !

sedangkan aku xdh slh ! jgn cri psl dgn aku. 
"ko x puas aty ?" was Posted On: Tuesday, August 23, 2011 @9:15 PM | 0 lovely comments
 my dear akaun folio
fuuu ... nie ari memang bz lah ! first - nie mlm aku nk kaC abis 25 dokumenku dulu ... salah/betul belakang crita! byk sgt aku nk fkirkan , nk fkir nie lah , nk fkir e2 lah ... nnt tkut pla rugi jdinya ! haiyaaa ... susah btul , then, masa yg d'beri pon x cukup. mcm mna nie ya ? 

ohh nooo , andaikan aku ade kuasa utk hentikan masa! then, aku x lh cm org gila nk siapkn nya . btul, serius nie ... byk btul soalanku ketika dlm kls! kesian ckgu, asyik2 d'soal psl 25 dokumen 2 ... t'nyata aku memang lembab!

k lah, masaku dh jdi limit, byeee


"my dear akaun folio" was Posted On: Monday, August 22, 2011 @6:24 PM | 0 lovely comments
 challenge : day 1
put your favorite song ! 


"challenge : day 1" was Posted On: Sunday, August 21, 2011 @9:00 PM | 0 lovely comments
 ^^ ....K-POP.... ^^
nie ari , first time aku bad mood dlm kelas ! entah la npa aku tetiba bad mood je. sampai masa rehat pon x p kantin ! then , sampai time moral perasaan mooddy ku bru lah hilang. ckgu moral kmi sentiasa ade2 je critanya yang best ... biasalah kn , kn ckgu nie b'pengalaman - C3 - time sejarah pon best. agak kina lama udh aku x rsa tekanan dlm kelas t'sebut , biasanya 2 bagaikn setiap saat b'perang dlm kls. tapi nie ari ckgu bgi kebebasan pda kita org. ''yeah'' ... punyalah byk crita kmi, mcm2 ade !

kini , aku rsa aku ade p'ubahan. dulu pnya aku langsung x sentuh novel walaupon novel sastera yang akan kuar dlm PMR, aku cuma hrpkan bku rujukan sja. tapi skrg, nmpa jak novel terus naik nafsu ku nk m'bca ! x kira lah teen novel kh novel cinta kh. pokok nya novel lh bha ! adakah nie perkara yang baek / buruk ? 

anyway, klau dulu aku critakn pasal JAPAN. krg pla K-POP ! ada yang aku minat nie ... wawwww ,,, aku sgt kagum pda mereka! walaupon aku x seberapa fhm bhsa mereka, akan tetapi aku sgt t'tarik pda lgu mereka , entah lah npa ? adakh pda munkin pras muka mereka yang comel / tarian mereka yang menarik ? enath , aku pon x tau ! :) 

nie yang aku minat ! dlm 1 kumpulan x semua yang kau minat ... cuma 1/2 jak ... 

 teka nie dri kumpulan mna ? nahhh ,, nie c heechul ! dye lah yang aku minat dlm kumpulan SUPERJUNIOR bb dye jak yang pelik2 ... gelarannya ialah cinderella , flower / kim pink ! wataknya dlm superjunior nie sgt pelik, lain2 drpada yang lain , kdg dye gothic kdg dye girly , dye jak lah yang blh tarik t'hatian ku! dan dan dan , dye sgt suka wt cm nie :

tgk 2 , dlm setiap p'sembahan mesti ade dye wt cm nie kn ! hehehehe




pelik kn ... ! <3 <3 

  
nie pla dri kumplan BOYFRIEND ! mereka nie TWINS tau ! <3 , yang rmbut b'wrna kuning 2 ilah jo young min , ABANG kepada jo kwang min yang rmbut b'wrna hitam . 2-2 mereka aku pon minat. yang abang tugasnya ilah vocal, adik pla rapper. cute kn ... 










nie kim dong jun dri ZE;A . 

minat sgt2 ma dye nie ! huahahah ... 

yang yo seob dri beast! <3 ... 

dye lah paling cute dlm kumpulan nie, nie thun 2 kali udh p MALAYSIA. :( bb xdh p ! sgt jauh ... tapi tapi tetap minat dye ! 

<3

yang nie pla lee jung shin dri kumpulan CNBLUE. dye nie pemain bass @ rapper jue . dye jue pernah ambil bhgian dlm MV 4minute-heart to heart! :) 




ini ialah sekadar minat ... to my dear hater : x suka ! out lah , xdh yang suruh pn dtg ke cnie , klo menyampah 2 jan tgk ! blog nie utk b'kongsi pda reader ku. bkn utk d'hina oleh mu ! sedar2 lah ya .... yang x minat k-pop 2 , aku x suruh korg minat pon. so , jan persan k ! thks ... :)

"^^ ....K-POP.... ^^" was Posted On: Friday, August 19, 2011 @10:00 PM | 3 lovely comments
 exam is end ^^
yeahhhh .... , nie ari paper last is math! pnyalah payah aku nk wt soalannya semua ! comfum gagal pnya ... exam kali nie sgt mengejutkan ... mcm2 telah b'laku , 

aku pla mkin malas nk belajar . blik2 study jak kerja ku ... nie thun aku pon x p'nah udh hang out ma frens ku ! asyik2 bz dgn study jak .... huuuuhuuuhu , :) .... e2 lah kehidupan ku krg ... ... bru krg , entah lh nnt SPM cm na ? aduhhhh ... tolong lh aku yg lemah nie ! :(

time 2 share wt u all my pic ! nie pic lh paling semat d dlm aty ku , xkn ku lupakn perjuangan kami ! 

p/s : i <3 u all guys !!!



"exam is end ^^" was Posted On: Monday, August 15, 2011 @8:40 PM | 2 lovely comments
 sabtu ku
ari sabtu cm biasa .... s'mlm aku tdo jam 2 lyn lappy ku , then tdi bgn jm 8 .... :) ! hahahahahaha ... lucu bha tdi pgi. aku nie bosan so men lh lgu, aku x sedar lgu ku x sesuai D'dgr oleh mamiku , fhm2 lh kn org tua nie suka lgu yg slow. lepas 2 aku pasang lgi kuat2 ! ape lgi, kena tegur lah aku ... huhuhuhu ....

mood ku baek so aku wt promote lh ! nnt klo korg senang p lh blog2 nie k ... ^^ korg click jak nma2 e2!

cheryl island
dirty little secret
not so secret
ROMANTIKALASOFA SCYHA (CiK SoFa)
anis nutella
wana sweetgreen
sayasukaceritakorea
♥ sTory gaD!s raBun ♥
❖ My Stories,My Runaway Love ❖
Diyana Jaffry
Belog Yana! ♥
budakbajukurung

selamat ya ! hrp korg dpt p blog mereka nie ,,, next time aku akan promote lgi ! thks .... dan sesiapa yang ingin  d'promotekn jue blh , just post ur request at shout box ku or kt fb ku nie link nya ... ! 
"sabtu ku" was Posted On: Saturday, August 13, 2011 @5:57 PM | 0 lovely comments
 minggu exam
minggu exam memang penat @ bikin sakit kepala jak ! nasib lh dh limpas 1 minggu , ade lgi 2 sub. nnt ari isnin @ ari isnin jue ari t'akhir tuk exam....

lepas 2 tggu cuti raya ! yeahh ... ade 2 minggu lgi then kita dh nk cuti ! tpi cuti pon gntung bb bru 1 minggu jak ... ok lh bha 2 knnnn dripda xdh cuti ... hihihihihihi !!! q x mau cerita psl exam nie , nnt tmbang jak bikin skit aty ... hahahahaha ... tdi pon exam add math entah apa2 jak yg aku tlis nie ~ pokoknya mcm2 lh aku tlis , s'bnrnya aku pon x tau ape yg aku tlis ... ^^

1 p'kara jak yg aku tkut iaitu TAK PASS !

tdi aku b'lajar cm na nk wt flash blockquote! first time memang blur lh org kata , aku tau udh npa aku asyik cri kotnya cri smpai lobang cacing pon x dpt , bb kot e2 t'tinggal /pun aku t'padam kot ! dan skrg dh ok dh ... ribuan terima kaC ma jehan krn tuto nya yg jelas n m'bantu aku dlm mslah nie . :)
 huahahahahaha
"minggu exam" was Posted On: Friday, August 12, 2011 @11:51 PM | 0 lovely comments
 esok exam
esok exam ... grrr ! x suka , 

mau x mau pun t'pksa wt ! grr , bila lh nightmare nie b'akhir ? 

cepat2 lh abis skull ! AKU NK HOLIDAY ... 

tpi lum lgi ade rncangan nk wt pa ... ''sot''

one word-TEKANAN BERABIS!



"esok exam" was Posted On: Sunday, August 7, 2011 @11:33 AM | 0 lovely comments
 E untuk ....






bru2 nie ku brusan bca novel. hihihihi ,,, udh tau mau dekat exam tpi b'degil nk bca jue,, x ambil msa yg pnjang pon , 1 ari dh abis ! cepatkn ? tajuk novel nie pggil E untuk .... dlmnya no love2 okay. it all about friendship ... ! e2 lh aku suka , apatah lgi novel nie ade budaya jepun ... wawwwww ... memang minat gila lah pokoknya. 

aku jue nk thks sgt dgn wana !!! krna sggup nk pinjamkn novel nie pda ku !!! :) 

jepun 2 cm na ya agak nya ? msti cntik n indah knnn. sakura , manga , bhsa nya ! ! 


SAKURA


SALJI KT JEPUN



MANGA(ANIME) 




SCANDAL THE BEST!


klo kita ade gunung kinabalu mereka pla ade GUNUNG FUJI(FUJI SAN)





ONIGIRI @ SUSHI mknan kegemaran wrga jepun







rupanya domo dh  b'thun yg lalu bgi org jepun ... huuuuuhuuuhu




 

SORRY kepda yg b'puasa ! aku bkn b'niat nk singgung kn aty korg ! ... minta maaf btul ...



"E untuk ...." was Posted On: Saturday, August 6, 2011 @12:19 AM | 0 lovely comments
 sample post
nie ari xnk ckp byk just 4 update j ... hehehehe !!! nk focus nie , next week dh nk exam ! so b'sedialah segala brg yg diperlukan ... :)

nnnnnn .... wish me luck k !!! 

that all 

bye ! 

see u in the next chapter.
"sample post" was Posted On: Wednesday, August 3, 2011 @11:15 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»