FOLLOW DASHBOARD

 blog tanpa header///
diana, diana f+, diana+, lomographic society, lomography

annyeong chingu                      

kenapa setiap blog mesti/harus/wajib mempnyai header? aku hairan lah. korg perasan x? s'bnrnya aku ni bkn pndai sgt kalau bab header, aku hnya bt 1 kali jak, then give up! bgi aku bkn susah mslahnya tapi aku xtahu nk bt header yg mcm mna-itu yg jdi mslahku krg. 

krg aku tgk blik blog yg bru D'edit b'habis ni, ko rsa lah! bgi ni p'lu letak header x? jwp kt shout je sebab aku blum bt comment kt post! hahahaha. 
"blog tanpa header///" was Posted On: Wednesday, November 23, 2011 @10:24 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»