FOLLOW DASHBOARD

 what up?

beautiful, beauty, dress, fashion, girl

hello! annyeong.       

what up guys? pa khbr korang semua? rindu x dgn ak? i'm sure korang semua juga ingin thu khbrku kn. my day for 2 week is SUCK .... Entah lah npa dh naik form 5 nie terus tension jak kerjaku? first, kerja x siap sikit pun dh kena marah. second: ak tension sebab ak belum dpt cri tuisyen lgi. skrg nie susah sgt nk cri tuisyen, ak menyesal npa ak x ambil lesanku thun lalu. klo x, senang lah ak nk jlnx2 p mna. nk p tuisyen pun dh senang. :( ,,, yang ketiga pula ak jatuh sakit. again! mungkin ak kena keteguran, sbb last sunday ak p visit rumah kwnku, then maminya terus tegur ak gemuk sudah lah, putih sudah lah, mcmx2 dia comment bdn ku. lepas tuu hari isnin ak dh rsa x sdap hati, mulax2 selesma ----> lepas tu skit ketak -----> then mau demam -----> nie kali batukx2 pula. smpai ak x hdir p skola thu. 

terus terang, ak nie memg xthn mulut org. memg begitu dri ak kecil lgi. itu lah mamiku kata nie pantang Dtegur. sbb klo Dcomment terus datang segala sakitx2 ku! hiiiii :) so , krg nie pun ak tgh rehat, suaraku pun b'ubah. huuuuuu . npa hidupku nie krg susah btul? but anyway ak b'syukur lah ape yg ak dpt, hahahaha cuma kn mcm terlalu byk pla cbran tuu!!! thks to myfren wawa cus tag me at a contest .!!! btw, ak tetiba rsa lapar pla.... ok lah GTG ... hiiii TTYL. 

bye-bye!

Labels:

"what up?" was Posted On: Saturday, February 18, 2012 @7:51 PM | 0 lovely comments
 it FEBRUARY :)

!fake tags, !l2tag, !please tag properly, !tag spam

H E L L O  ! 

long time not post . i already miss it! kali nie ak online, agaknya bila lagi ak blh mcm nie? pdhal SPM dh nk dekat dh nie\\ d'awalkan lgi tuu, mna blh jdi nie? sempat kh org nk bt revision? pls, thing about it. ini x adil lah! thun yg lepas lepas tuuu bln akhir bru nk exam, kita nie! awal bln beb, mna larat ak menghdpinya :(

emmmm, biar lah! forget it. awal lmbat pun memg ak nk hdpinya juga!

so, it February already~~~~  how fast the time gone, without any activity- i'm numb! betul lah\\ i admit that sometime ak jealous nmpa lain kls ade pelbagai activity, kmi? nothing to do//// BUT , ape yg penting ~~~~~~ ialah we have our own world! apa ak nk kisah..kn.. hiiiii :D okay lah,. ak cuma nk update je blg ku nie. dripda biarkan ai b'sawang, habuk + buruk nie bterusan! baik ak update dia, bkn susak pun taip je lah ape yg t'lintas dlm fkiran. kn?

hahaha, ya lah ya lah! sepnjang JAN nie xde pun p'kara yg istimewa b'laku. cuma CNY je! FEB nie pla ade valentine, ak x smbut sbb ak mna lah kekasih! hahahaha. ak pun xde lah nk harap sgt nk hadiah ke apa ke. itu semua x penting, yg penting kita ade hati! betul x? sape sokong angkat kaki ^^ , hiiiiii gurau je lah. k lah, ak rsa dh cukup pnjang dh nie. hiiii! see u all at the next post.

B Y E  B Y E  !
"it FEBRUARY :)" was Posted On: Sunday, February 5, 2012 @10:37 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»