FOLLOW DASHBOARD

 post biasa je
alone, dress, girl, lonely, pretty

hello/annyeong/mat malam/konichiwa/你好              

again jumpa d post ini. post hari besax2 je, nothing special actually. hari ni aku temankan makcik ku pergi ke hospital. dia bilang bdn nya nk p ke workshop lgi. hehehehe funny right! so, awal pukul 8 begitu kmi pergi lah. wawww shit, aku lupa bwa jeketku, sejuknya D'sna entah b'apa kali dh aku msuk tndas. sejuk btul! dh lah org skit tnbah lgi dgn cuaca yg sejuk waaaduhh x blh tahan aku. 

then, tdi sgt skit org! N orgx2 yg kerja kt sna mcm shit! nurses nya pnya lah, mcm xdh kerja, dh pesakit depanx2 mereka, mereka bt nothing jak. bkn dgn kmi tpi dgn pesakit lain\\\ smpai ada pesakit yg sdah pengsan pon lmbtx2 lgi pergi tolong. one word=PEMALAS, bgus ddk kt rumah kalau x pndai bt kerja rupanya. lepas tu, ada senior yg marahx2 d'org. pdan muka sapa suruh x bt kerja baik,, owh no wonder lah, rupanya mereka tuu org bru apax2 pon x tau. tapi x patut lah mereka ddk diam jak at least pon p lah tolong apa yg blh bntu... mereka tuu useless btul. 

lepastuu kn, kesian makcik ku, kn makcik ku dh hbis tmbah air. maklum lah first time makcik ku bt begitu, itu nurses lepaskn jaram tanpa m'beritahu nk tekan pda lobang jaram supaya x keluar darah yg byk. byknya darah keluar d'tgnnya, tkut aku tgk drhx2 tuu dh t'titis-titis kt lntai blh nurses tuu nk bt blik. nasib time tu jue dia keluar darah! cuba korg bygkan jika dh separuh jln ke rumah bru dia keluar darah. apa lah kmi mau bt time tuuu... =.='' ! tpi apax2 pon dh selesai dh krg, keadaan makcik ku pon dh b'tmbah baik.

bye bye! see u all in the next post.. 

"post biasa je" was Posted On: Thursday, November 24, 2011 @10:54 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»