FOLLOW DASHBOARD

 Oh My Gloomy Salad Day
tumblr pictures
hello peeps!                

mlm nie apa aktiviti korg ya? blh join? someone help me now. aku nk naik gila dh ni. pls! aku sgk hari ni bdak form 5 exam. sekali tgk xdh pla. and today suck. korg nk tahu npa? sebab aku kena pergi sekolh. dan tnpa aku sedar aku lah org pertama ke sekolah tdi. malunya aku, =.= kalau bkn RM100 tu x lah jue aku mahu dtg sikola. tapi blh bt, knnnnn! dan aku and the member pelik npa semua junior kmi bwa parents? first memg bkin takut sebab kmi xdh bwa parents pon, kmi hnya bwa IC jak. owhhhh shit.

then , rupax2nya x bwa parents pon blh bha. ^^, hahahaha.

byknya org tdi. org x pns pon b'keringat sudah d'jdinya. sesak jln btul tdi. garax2 duit 2 pon nk jdi mcm org k'laparan. heeee . aku hmpir mau jtuh tahu d'langgarx2 oleh org yg x tahu erti sabar. essssssh .... benci aku (!). itu lah sebab nya aku x suka keadaan yg rmai sgt org. aku blh mati kalau begini terus. D:

heee .... tapi akhirnya duit tu pon dh smpai kt tgnku! korg rsa apa kita nk bt dgn duit 2 ya? leave ur comment at my shout box jak k . ^^
"Oh My Gloomy Salad Day" was Posted On: Friday, November 18, 2011 @11:11 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»