FOLLOW DASHBOARD

 sorry!
cute, i miss you, image, neon

hello/annyeong guys!  

first of all, i wanna apologize to you all sebab ak jrang sekali online dan update, bkn jarang tapi blh d'katakn langsung x pernah dah. okay\\ i'm really2 sorry ya guys. ak tahu ak patut lebih b'tanggungjwb! u all know why it happen to me? 

it because ;
- i'm buzy with my study, as you all know this year i'm facing my SPM, so i'm better pay attention at school and my homework.
- ibu bapa sya x benarkn sya online lah.
- makin hari makin bosan ak nk onine.
- ak tahu memang xde org nk bca postku. tuu lah sebab followerku makin sikit, dh byk org unfollow ak!
itu lah sebab-sebabnya. sooo,korang semua jangan marah ark kalau ak x muncul kt dashbroad korang!

btw , ak heran lah napa followerku makin sikit? manusia karang nie tidak menepati janji betul lah >:| pdahal dia yg suruh kita follow then dia follow blik! lepas tuu ade lgi org kata i'm already follow you pls follow back ya. aiyoooo! lepas b'b'apa bulan terus unfollow kita! napa lah blh t'jdi begitu tuu??? ak memang x fhm. okay fine, ak xkan ambil kira lah benda mcm tuu. cuma p/s dri ak: jangan lah bohong org semata-mata nk tingkatkan folower je. okay!

TTYL, BYE! 
"sorry!" was Posted On: Saturday, January 28, 2012 @4:00 PM | 0 lovely comments
 blogku b'habuk

adorable, amazing, beautiful, blonde, cap

annyeong! 

how are you all, sihat tak? dah nk CNY  dh nie, ape planing korg cuti ni? hiiiii, for me, p rumah nenek makn2 then ang pao. xdah lah istimewa sgt bgi thun nie! ak nk fokus pda studyku so mayB jarang ak x seberapa enjoy pda CNY nie, 1 je ak minta '' moga thun nie xde sakit2, semuanya jln dgn lancar'' tuu je lah! 

tuisyen pun ak belum dpt cri lgi. entah lah! mau sampai bila ak nk cri nie. susah sgt\\\ ak cuba tabah dan try study sendiri, sebab ckgu yg ajar kmi emmmm entah nk kata ape dah! ak pun xnk slhkan sepenuhnya pda ckgu so, ak cuba sedaya upya ak untuk pick up ape yg D'ajar ckgu, itu kalau ak fhm lah! :) i'll try my best! i know i can do it. k lah , ak xblh on lma nie! mklum lah curi2 ke nie tuk online... hiiiii 

bye-bye!!
"blogku b'habuk" was Posted On: Saturday, January 21, 2012 @2:24 PM | 0 lovely comments
 H E L L O !!

beautiful, cafe, cappuccino, christmas, cocoa

hello!     

ape khbr korang semua , blogku dh ada byk habuk nie. sarang pun dh ada dh! sorry ya, sebab ak memg dh mula BZ kt skull, kerja rumah pun makin hari makin byk. ak onine krg nie pun sekejap jak nie, x lma! ak cuma nk kemas kini blogku je!

hari nie bru ak tau blogku kena hack, nasib x byk infomasi yg dia dapat. tapi krg ni semua nya dh okay, it back to normal now. jgn risau sgt lah ya! dan nasib dia x tulis apex2 yg tidak d'inginkan b'laku ke post ku. huuuu ,,, jika smpai perkara itu t'jdi entah lah ape yg akan terjdi. sebagai contoh ; ada kn org guna blogger fake pastuu post yg bknx2 psal k-pop(yoseob lgi tuu yg d'kutuk) , aiyooo. palis palis jauhx2 ! d'fikirkan blik memg kesian lah mangsa tuu, kn, kn? 

hahahahaha, our story end here . kbye ! hiiii ^^
"H E L L O !!" was Posted On: Saturday, January 14, 2012 @12:00 AM | 0 lovely comments
 about this year^^

alone, black and white, girl, loneliness, lonely

haiii ,,, -again- ;D ! ak nk post sepuas2 hatiku utk b'b'ape hri ni, u know why? sebab ak akn msuk skull lgi, and i'm sure there no time for lappy! i will miss my lovely blog and kalau blh ak akan tukar skin akhir bulan Feb ni(kalau ak online) okay. hiiiiii!

emmm, act belum buka skull ak dh mula tekanan smdiri! entah lah npa? mayB ak terlalu byk fkir yg bknx2! it freak me dude. i can't take it anymore, lma2 ak akan jdi org gila! ohhh noo. pls don't do that to me\\ this year new year is the most lonely year. sgt sunyi walaupun ada firework blh tonton, ak selalu merasakan ada sje yg kurang but i don't what is it .____.||| at least i have my parents there for me. BTW do u feel that act every new year are the same, it just that the no. of the year changing and our age is going up that all nothing special(bgi ak sje lah) tapi betul kn! 

ohh welll! u all must think that i'm a weirdo, yes i admit that I AM A WEIRDO , so what! do i even look like i care about it? LOL, btw lupakan saje, goshh sekolah dh nk buka dh ni what can i do??? brg sekolah ada lgi belum lengkap, ohh man/\/\/\ beg, buku rujukan, buku latihan, and alat tulis semua tuuu belum ak beli!!! >.< , npa masa belalu begitu cepat sekali??? why? why? why? i miss my memory, the sweetest memory is in 2010. i won't forget that and now it already 2012, how fast it go! emmmm, i just wish tomorrow is better then today and everyday is getting better and better\\ that it. 

 ape ape pun, ak tetap b'bloging jga wlaupun jarang online ataupun langsung x online(itu x mgkin berlaku) dan xkan biarkan blogku b'habuk smpai b'sawang sawang. ak janji ak tukar skin ni akhir bulan Feb ni... tuu je ak nk sampaikan! we still have FB @ twitter right, so jan risau sgt. jika ada pertnyaan ke, ap saje lah ! tgglkan saje kt comment or shout je. x pyh nk susah2 okay

bye and good night my dear reader^^
"about this year^^" was Posted On: Monday, January 2, 2012 @1:17 AM | 0 lovely comments
 bye 2011 , hye 2012!


HAPPY NEW YEAR!    

aku hrpkan thun yg bru ini, ak belajar baikx2, jdi anak yg dgr ckp ibu bapa, tidak melibatkan diri dlm kes disiplin seperti biasa(hahahaha), ak jga merupakan mangsa SPM tapi apex2 nk study hard and smart, nk tak nk pun terpaksa lakukannya. demi msa depn yg cerah ak hrus bt demikian! just wish me luck k... hrp thun ni thun yg lucky bgiku. jauhkan ak dri perkarax2 yg tidak d'inginkan! amen.

i just wanna wish u all have a lucky, healthy, and peace year in this 2012! to those who are SPM candidate study smart okay like me, do the best in the exam, and don't forget to pray. samax2 kita bt yg t'baik! do it for SUCCESS ... 
"bye 2011 , hye 2012!" was Posted On: Sunday, January 1, 2012 @2:20 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»