FOLLOW DASHBOARD

 如果我有一辈子的幸福?

哈咯! annyeong! konichiwa! hello! bonjour!     

mlm ni nk crita psl ape ye? dri tdi aku fkirkn nya. Oya, tittle : just ignore it okay. makin hari makin bosan, main kt FB boring, kt twitter lagi lah boring. entah ape nk d'bt status/? kerja ku kt FB pon menglike sje. aiyooo, mcm mna ni? cuti ddk kt dlm rumah, besa lah perawan kn, nk jga imej dri.. hehe, kn org tua selalu kata pompuan jan asyik keluar je! haha, 

apa lagi dunia krang dh b'ubah kn. susah nk jangkakan. tapi jangan lah t'lalu tekankan dri, nnt jdi gila org ddk rumah jak. sekali sekala hangout lah dgn member. P shoping kh, have a tea time kh. arkkkk! ayatku mcm org dewasa nk beri ceramah lah pla. tapi e2 lah jdi kenyataan. xblh elakkannaya. heee, so ... apex2 pon kena hatix2! 

akhirnya pnjang juga post, alalala sje je nk pnjangkn ayat. xP
"如果我有一辈子的幸福?" was Posted On: Sunday, November 20, 2011 @11:32 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»