FOLLOW DASHBOARD

 tgh mlm
Rasa x blh tdo mlm nie lah! Entah lah npa? Ari nie pecah rekot, 4kali online jumlahnya 9 jam! Haha, bosan bh, e2 lah... kali nie ialh kali ke-2 aku post kt blogger!

Ingin b’cerita tapi x tau nk cerita psl pa pla, ok lah! Mlm nie kta cte psl ******* . emmmm, aku memang ade soalan dlm atyku tapi entah mau luahkn nya / x! Sebenarnya aku selalu t’tanya2 ape kah btul akn b’lakunya dunia kiamat??????? Aku tanyakn soalan bkn nya aku nk cpat mati! I know my question is so stupid but this world Is reality and nothing is impossible in this world, anything may happen in our life time so we must B prepared 4 that! But also kta bknnya tuhan! Kta x tau ape akn b’laku pda saat seterusnya,tuhan sja Y tau, kta manusia hnya blh merancang dan b’sedia pda Bla2 msa sja.

Nie ade soalan! Jika andai  adelah manusia p’tama Y tau Bla akn b’laku dunia kiamat, ape kah andai akn wt pda msa t’sebut dan masa d’beri sggat singkat? & siapa andai akn selamatkn dlu? 
"tgh mlm" was Posted On: Sunday, April 17, 2011 @2:14 AM | 0 lovely comments
 cerita
Hai hai…. Yeah !!! minggu depan cuti, bkn cuti ape tapi cuti sukan & cuti good Friday. Hihihik,,, >suka lah 2<  (mesti lah, sape lah Y x suka cuti kn)

Cakap jak sukn tapi aku ape2 pon xdh ikut, Cuma jdi penonton dan peyokong pda uma sukn ku. Pastikn nie thun uma sukn aku Y menang !!! hahaha.... >mau jue< semua memberku ade acara, aku jak Y Tba2 jdi amoy,, hihihihik... ikutkn aty aku pon mau jue tapi aku MALAS bh, mcm x mau pla aku p sukn, wt pa jue kn mau p! Xdh jue acra pa2 mau dikut tapi mau ambil k’hadiran bh, e2 lah... bkin bachat!

Blogger ku nie sunyi jak... bugs jue skit orang bca postku. Hahaha!

Dalam cuti minggu depan nie mgkin jarang aku online bb nk fokus dlm stady! K’ptusan kali nie wt aku hampa & kecewa. Mulai saat c2 lah aku nekadkn aty utk level up kn mindaku & tekni stadyku,, >cehwa<. Setelah c2 bru aku sedar aku bkn udh d kls ku dlu, keadaan tlh b’ubh! Bb t’lampau byk saingan dlm klsku karang. Aku x blh b’sikap cuai & relax. must fight till i get my target. Harap aku dpt lakukn nya. AMEN! 
"cerita" was Posted On: Saturday, April 16, 2011 @7:46 PM | 0 lovely comments
 #################
Aktiviti seharianku waktu persekolahan!!!
     I.        Bangun awal, mandi, siapkn dri,makan sarapan.
   II.        Tunggu bas kt luar
 III.        Ddk kt bas sampai ke destinasi
 IV.        Sampai skull
   V.        Ke kls simpan beg & terus p kls c yen
 VI.        B’lepak & b’sembang ma kwn
VII.        Ckgu msuk kls kmi pon blik kls
VIII.        BELAJAR BELAJAR & BELAJAR sampai waktu rehat
 IX.        Waktu rehat, ofcus p mkn lah
   X.        Waktu rehat sangat singkat, belajar lagi
 XI.        Belajar punya belajar! Dah nk tghari dh nie. Tunggu time 2 blik uma... yeahx2
XII.        P’kara p’tama sampai uma ilah: buka kasut,p bilik, tkar bju, terus landing kt katil(TIDOR)
XIII.        Abis tidor kira2 dkat jam 2 begi2 bru nk makn.. hihihik!!
XIV.        Jam3-jam4: tgk tv
XV.        Pas2 p masak, cuci beras. Last bru mandi.
XVI.        Jam5: menonton tv(wayang cina kt 301)
XVII.        Jam6-7:on computer,online!!! Klo tak online dengar MTV(KJ-pop)
XVIII.        Jam7: mkn ma family, tgk tv
XIX.        Jam8:stady stady stady!!!! Sampai jam10 lebih begi2
XX.        Tidor.... zzzzzzzzzzzzz

Beginilah program hidupku !!! berulang dan berulang... ~kecuali CUTI lah bru ade rancangan lain... :D
"#################" was Posted On: Monday, April 11, 2011 @9:32 PM | 0 lovely comments
 ************************************************
dah lama dah aku tak rasa demikian! Rasanya sangat bgus skali. Ai seperti perasaan yang telah hilang dri ku. Kini ai telah kembali. :D ....~~!!!~~.... ‘’MEREPEK JAK’’ hihihihi !!

sebenarnya aku tak tau post nie ari nk cerita psl ape, aku karang nie bosan btul, entah ape nk Dbuat. Mari kti cerita psl driku dan duniaku. Prinsip ku senang jak, tak sesusah prinsip akaunku!! Hahaha, jika menghadap ape2 halangan / kesusahan perasaan p’tamaku ialah cool je. P skull belajar, lepak ma kawan! Ade ape2 mesti ma kawan rapat(3sha,yen2,cheryl). Makan sama2,duduk sama2,sembang sama2,kongsi rahsia sama2. Setiap ari hidaupku Dpenuhi dgn k’hadiran mereka.

Hobiku idolku!! Walau aku Dmana pun, X sah klo X dengar lagu LP(LINKIN PARK),-3sha jgn salah ckp lagi- :D. Mereka jua idol utamaku, lagu mereka m’beri semangat ma aku, <3 sangtx100 yang t’amat ma LP. LP!! Klo lah linkin park buat konset D malaysia,,, aduh!!! Alangkah indahnya e2 ... haizz... chester N mike lah aku paling paling paling paling minat, X lupa jue c jeo the DJ,rob,phoenix dan brad. Harap mereka akan teruskn album mereka dan terus menyanyi utk kmi yang crazy fun nie. Hihihik

  

"************************************************" was Posted On: Saturday, April 9, 2011 @8:51 PM | 0 lovely comments
 Konichiwa !! hihik -^^-

Hari nie,hari ahad! Aktiviti p’tama ialah cuci kuburan. Huuu, penat sungguh aku nie, sdh lah lewat tidor mau awal bangun lagi!! Esh, malas nya aku.. tapi ape blh wt, dah lama x p tgk2 kuburan atuk ku. ^^ ... ade banyak p’kara yg aku perluh katakn ma atuk ku 2, banyak p’mintaan ku, hihihik...

Sebenarnyya, e2 sja aktiviti ku nie ari, huahahaha... pas 2, blik uma, mandi , makan, santai, and tidor!! X sah klo x tidor.

Esok nk p skull lgi, mls lah aku!

K lah, xnk post pnjang2 ! bye... take care !! 
"Konichiwa !! hihik -^^-" was Posted On: Sunday, April 3, 2011 @6:56 PM | 0 lovely comments
 abis exam ,,, -^^- ... hihik
hello ... :D !!! dh 2 minggu aku x post kt blogger ku nie. sorrie !!! about this week ... Oman ! exam jo.. ><'' ,, first time exam ade esei !!! haizzz ... ,,, sanggat takut klo gagal , pindahkn kelas, dui ! ermmmm , bru jak nie ari abis exam last paper (add maths n BI) aku rsa aku otak ku nk pecah udh , susah btol soalan nya ! bagi aku , paper yg susah adalah PA ,ADD MATHS, N EKONOMI !!! o tidak ,,,, doa banyak2 ... hihik !!! 


oya , nie ari april fool so aku ucapkn happy april fool ! awal2 pagi dh kena oleh c cik trisha ... haizzz ! cem btol jo bohongnya 2 ... esh !!! mangsa p'tama ku ilh cheryl yg comel ,,, hihik ! x sangka  dye blh t'perangkap ... hahahaha (jan mrh ya)  ! 
"abis exam ,,, -^^- ... hihik" was Posted On: Friday, April 1, 2011 @1:22 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»