FOLLOW DASHBOARD

 holiday like hell :|
550850_434745596544147_100000261305616_1649348_1093102364_n_large

"ohhh my korea... can't wait!"  
annyeong!

ko org pa khbar? rindu lah dgn blog nie. aku? khbrku x baik, sangat tidak baik. :| korang blh cuti puas puas nie 2 minggu, aku pla ada kelas tambahan. to me there are no such thing like holiday. my holiday is suck! orang semua blh rehat, aku pla perlu ke seklolah dgn bju sekolah lagi tuu, apa lah tu? nerd nya ak rasa, tak pa lah kalau pakai bju PJ saja kan, nie pula mau lagi pakai seragam sekolah. folio pun belum siap lagi. padahal tinggal berapa hari lagi. :( 

memang full lah jadualku nie minggu, sabtu lagi nak ke bangkel belajar mcm mana nak buka tayar. duiiii -.-'' minggu depan pun belum tau lagi kalau ada tak tuisyen. ahhhhhh, where i wanna go to release my tension??? sampai kawan ajak keluar yam ca pun susah sebab jadual full sangat, full sampai dah tak boleh muat dah apax2 aktiviti. after this ada lagi folio moral yang tergantung, folio SVK lagi, pembelajaran yang belum habis silibus lagi(terutamanya sejarah). how am i gonna do this all just in few day? i don't know how long i can stand with all this. 

dear SPM, pleas treat me kindly! 

Labels:

"holiday like hell :|" was Posted On: Monday, May 28, 2012 @12:44 PM | 0 lovely comments
 Oh My Account !

421158_265629346852007_217750228306586_596163_1133343744_n_large_large

hello dear friend and all the reader !


today let me talk about stress. emmm. macam mna nak mula ni ya? kepada siapa yang ambil aliran akaun, korang dah siap folio tak? eshhhh, ak tgh bengang ni. entah apa nak buat'' :| plus ckgu yang tuttt, mayB dah dekat SPM pun blum lgi siap folio tuu, benci lah kalau begini terus.

kenapa time time begini ckgu kesyanganku pergi jauh.???? aku sgt rindu dgn dia, tulisanya yang sentiasa cntik, perangai nya yang comel dan tak pernah marah, cakapannya yang sentiasa buat sya tertawa, teacher yang sentiasa happy, ahhhhhh! teacher, i miss you so much . pls balik sini mengajar teacher, plssss! :( 

sgt stress ni thun. ak tahu kehidupan ni mesti dteruskan lagi . aduhh, harap harap ckgu tuu terima lah folioku tuu, janaganlah dia banyak cerewet kat sana.

okay lah, see you at next post. hiiii, bye bye... <3
"Oh My Account !" was Posted On: Sunday, May 20, 2012 @1:54 PM | 0 lovely comments
 i'm free

Tumblr_m1u48yjpon1qbv5wno1_500_large

hye pees! 

sorry sebab terlampau lama tak update blogku ni. so, how are you guys? hiiii, i hope u all okay. emmm about the title, yesssssss! i'm free so now. sebb napa ak free? sbb dah hbis exam. :) yeahhhhh, no more panda eyesss, no more burning might night oil. yessss! kebelakangan ni ak memang tak cukup tidur. :| jeramnya ak. 

kebelakangan ni banyk sangat perkara yang telah berlaku. pada diriku dan juga sekelilingku! 1th may(ak akan mengingatkan dia, RIP to my beloved uncle.) he will always in my heart my and my memories. kenapa aku rasa terlalu banyak yang berlalu dan perubahan pada sekelilingku? ada yang bgus dan tak bgus. 

aku tak puas hati!!! u know why? eeeee, ini tak adil! sungguh tak adil. mereka sedang menguji kesabaranku. entah sampai bila ak tahan diri,,,,, buat malu jak dorang ni.agak agak lah juga! (just ignore it, saja nak luahkan perasanku)
"i'm free" was Posted On: Thursday, May 17, 2012 @12:43 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»