FOLLOW DASHBOARD

 W.A.R
Zbttq0q_large

annyoung

^^, dear reader: long time not blogging.. hehe,, tgk lah blogku ni! berhabuk udah.. act ak x tau mau post apa kat bloggerku :| sekarang pun dah masuk bulan march, result SPM pun nak dekat dah, apa perasaanku sekarang? takut dan gementar. eee, korang tau ak karang pun dah mula hilang mood mau tdo sbb asyik fkir psl result SPM jak. then, aku terfkir jua after taking SPM result where should i go? continued wif my work? STPM? university? or do nothing at all? i really don't know for now.!! sometime it make me feel sick to think about it. i don't have the dare to dream big and high cos i afraid that i will fall deeper and be disappointed. 

btw, sementara menunggu result. kehidupanku sekarang hnya kerja parttime, blk uma, online, tgk tv and that all! i miss my school life, i think that i've miss so much in my school life! i'm start to regret it. :( still have STPM but i hear it is so danm hard and so much burden to carry. the ppr MUET, ohhh especially ppr muet. sudah lah englishku mering2 wajib ambil lgi tuu.. OMG , what can i say is perjalanan STPM sangat mencabar dan ak x rasa ak ada kemampuan yang memuaskan. dan adakah STPM jalan terakhir bgiku? Dan yang paling penting ialah ak x tahu apa sebenarnya ak mahu jdi? emmmmm... ak pasra!

fyi: let's pray for lahad datu(my living place),, ak xdpt menjalankan aktiviti seharian disebabkan serangan yang sedang berlaku. beberapa ini pun lahad datu sangat lah sunyi.. pada 1 march 2013,,, masa itu aku masih lagi best2 mengajar bdk2ku dan tiba2 kakak penjaga dan ibu bapa buru2 membawa anak mereka pergi, dlm msa itu aku sgt lah keliru dan ckgu sebelah memberitahu ak hal sedang berlaku(woww, rupa2nya di felda ada orang yang terkorban) keadaan itu sememangnya huru hara. dan sampai lah sekarang ak mc lagi berada di dlm rmah, semua sekolah pun telah ditutup. emmm, hrp2 peperangan ini akan berakhir x lama lgi! Ya Tuhan, jauhkan lah kami dari percobaan seperti itu dan lindungi lah kami penduduk lahad datu agar tak ada yang terkorban lagi,, AMEN dan ini adalah pengalaman pertamaku dalam keadaan seperti ini, ak bayangkan jika pda saat sekarang tpt ini mc lagi dijajah dan keadaan semasa dijajah. huhu, jauh2 lah dari itu! dan jgn la mc lgi bermain politik pda masa ini. that is SUCK n DUMB.
oky lah, it late n mataku dah mula sakit sbb dah lama kot ak berhadap dpn lappy ni.. hihihi. till next time then i'll post my next story. bye n pls be safe and sound. :) byeeeeee

"W.A.R" was Posted On: Tuesday, March 5, 2013 @10:19 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»