FOLLOW DASHBOARD

 Listen To My HeartBeat!
2pm, dream high, eunjung, kim soohyun, miss a

hello!!! >.<     

eeee, btul ke dream high akan D'smbungkan lgi???? bgus lah kalau mcm ituuu, aku nk sgt tgk tuu wyg! aku x sbr nk tgk smbungan nya. aku sgt x puas hati dgn endingnya, sebab pelik lah. sad ending, aku sgt kecewa :( lgi pon aku x dpt tgk smpai hbis lah bab kadangx2 jak aku tgk.. emmm, msa nya x sesuai time aku buzyyy lgi ituu. ulangan nya xsempat aku tgk. jason sgt cute dgn UI, sesuai sgt D'org.. hehe! suzy pla dgn sindong. ^^

ape-ape pon, hrp ni drama season ke-dua ni dpt popular hangat!! ^^... aku pon x sbar nk tgk ni wyg. eeee! x sbar x sbar... bilang kwnku yoseob akan ikut juga dlm wyg nnt... heee mesti cute dan lucu kalau ada diee. waaa, makin aku cerita makin x sabar pla aku. alamakkkk! nk naik gila dh aku ni. someone help me! kn best kalau jo kwang min dan jo young min juga ikut sekali mesti hebat.. >.<''

#gila pada k-pop #
"Listen To My HeartBeat!" was Posted On: Sunday, November 27, 2011 @11:32 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»