FOLLOW DASHBOARD

 new skin
delicious, food, pancakes, sweet, whipped cream

hye! annyeong! bonjour! 

kirim salam dengan followerku semua. pada pandangan anda? okay kh skinku kali ni, ada kah anda menyukainya atau tak suka langsung. comment kat Cbox ya. hiiiii :) sebenarnya ak dah lama tukar skin ni, tapi mls mau buat post but today kn friday, so ada lah masa nak mengpost dan sekali nak kempen d fb. hahahhaha! semenjak start thun ni ak memg jarang post kt fb or group ttg blogging. dah mula mls nak buat kenpen. ak bukannya mahu tmbah follower pun. hiiii, anyway, theme kali ni ak guna lebih soft and elegant. dan lebih simple, sebab kalau terlampau banyak pun buat semak mata saja bagus buat simple-simple shaja kan?

btw, result SPM dah pun keluar kan! congrate to all my fren who got pass the test. :) kepada yang tak berjaya; jangan rasa malu dan sedih sangat. kan spm boleh d'ambil semula atau periksa semula,  nothing is impossible in this real world, you must proud with yourself if you fail because failure make you work harder. and if you really put your mind in it, you may get what you want! failure not mean that it end of the world it just beginning of you life. i believe that everyone have second change? so, don't be sad! 

time rabu, banyaknya ak nampa senior senior ku. sesama tuu ak berbayang begini lah keadaan thun depan ak ambil result. macam ak pula yang rasa risau dan nervous, nampa muka muka mereka ada yang senyum manis ada juga yang menangis, menangis kerana kejaya dan menangis kerana kegagalan. mula saat itu lah ak dah sedar ak sekarang dah form5 dan ak tidak boleh lagi nak main main. dan saat situ lah ak mula rasa tekanan. apa lagi setelah ak tahu bahawa keputusan akaun menurun, hatiku mula rasa lain macam saja. :( \\\\ sebenarnya ak sedang, ak takut nnt resultku mcm beigtu juga. eeeeee... palis palis. jauh jauh lah dari ak!

kepada candidate SPM thun 2012 1 malaysia; mari kita sama sama berusaha dan belajar!
''Kerjasama Punca Kejayaan'' <3

bye bye!
"new skin" was Posted On: Friday, March 23, 2012 @10:48 PM | 0 lovely comments
 you touch my heart

adorable, amazing, b&w, beautiful, black

hai my dear blogger and my lovely reader. slamat mlm guys . i feel free to post tonight. hiiii , first ting go first; ape yg ak nk kata kan pda title ni hari ialah memory ku dah mula menghantui ak. :| 

sebenarnya ni cuma lagu je lah, tapi entah lah npa ak blh tetiba je t'ingat something pabila ak dengar lagu ni. :) don't know lah. npa blh jdi begitu? hahahah, maybe it my faith! act, ak sudah lupakan semuanya sepenuhnya dan xdh lgi sisa-sisanya but i can't  guarantee it. it just came back! OMG. it can't happen again! btw, it been long time that i did't in love and in a relay. hahahah, guess what? it already 3 year. bila mengenangkannya memg lucu. semuanya ada, rsa gembira, cemburu, cinta, syg, sweet like heaven, then marah, b'gaduh, x bls sms for 1 month, skit hati, and last slut up! hahaha, i guess everyone is just like that. am i right? 

apa apa pun, studies go first! anything else goes second or don't even think about it. :| i must work twice harder . kelly: i know you can do it! add oil dear, (ayat ayat semgt untuk driku sendiri) hahahah, siot! :)

okay , tonight my story end here. bye bye! jampa lagi kat post seterusnya
hiiiiiiiiiiii C:
"you touch my heart" was Posted On: Monday, March 5, 2012 @9:58 PM | 0 lovely comments
 ....fairy tail....



hai, slamat mlm! huhhh ni hari ak habiskn masaku dengan layan internet je! syoknya. alah mentang-mentang dh habis exam kn! tgh release tension ni. byk ak buat dengan internetku ni! contohnya lakukan hobby ku ^^ . apakah hobby ku? ianya ialah download lagu, tgk wyg, and lyn youtube. hiiiiiii :) puas hatiku download lgu yg ak tgh cri, krg dh ada! yeahhhhh. yang buat ak paling happy ialah ak dpt tonton anime. sapa yang minat dengan anime mesti kenal dengan nama title dan gambar fairy tail ku ni kn. 

kalau kat animax memang lambat bb baru jak season 2! tapi di tenet cepat season ada OVA dah. sebenarnya kalau bkn jadualku karang dah b'ubah tak juga ak ni tgk kat tenet ni! hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, best gila wayang ni(untuk yang minat je lah) kalau anda bkn peminat anime boleh x nonton, ak bknnya nk promote atau apa tapi ak cuma nak kosing cerita je! C: bayangkan ak online dri tengah hari jam 2 sampai lah sekarang ni. teruk kan ak? lepas ak post blogku ni. ak nak sambung tonton. 

ak rasa lah kn, blogku ni dah makin sunyi semenjak ak dah tukar p ke cbox dan dari ak dah jarang online. macam dah xdh visitor! but, never mind lah. ada penbaca ke tak hnya tuhan yg mengetahui. :D keep positive girl. ak masih ade engkau jdi peyokongku! okay , till next time we'll meet again! bye bye. 

"....fairy tail...." was Posted On: Sunday, March 4, 2012 @9:08 PM | 0 lovely comments
 It M-A-R-C-H

adorable, amazing, beautiful, bmth, boy

hai peeps!! how your day? apa khbr? it everything fine there? i hope so. hiiiiii, so so sorry for not updating my blog! kebelakangan ak memg sibuk dgn exam. today is the last day and ak sgt senang hati sbb tak payah lagi nak fkir byk ttg sekolah! yeahhh, that a good thing but apabila nak kasih balik paper rasa susah hati kembali lagi. :D 

anywaysss. it march guys! bulan tiga. satu langkah lebih dekat dgn SPM, huhh, it crappy right! IKI, happy sbb bulan ni ade cuti! yessss. i'm gonna use this time for rest.... seriously ak sgt penat. klo lah korg nmpa ak kt skola, korg akan nmpa mataku yg bengkak dan ketara hitam sekali! owwwh tidak, ahhhhhhhhhhhhh <3 \\\ hari ni bru ak dpt online dan buka blogku nie, and again ak dah tukar lagu blogku! okay kh. wlaupun ak x minat dgn lil wayne tapi lgunya ft dgn bruno mars buatkan ak cair. hiiiiiii ^^ hrp korg suka lah. 

BYE BYE!

Labels:

"It M-A-R-C-H" was Posted On: Saturday, March 3, 2012 @7:09 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»