FOLLOW DASHBOARD

 contest : editing photo
sebelum d'edit .

selepas d'edit .

contest nie b'mulanya dri contest cewek cantik nie . hahaha , klo bab edit gmbr nie aku mmg m'gaku aku x pndai tapi nie lah hsilnya. hrp c cewek manis nie suka . klo korg nk join pon blh . nie syaratx2nya :-

1) mulax2 korg copy banner bwh nie paste ke post korg :


2) then, ofcos lah korg kena follow blognya dan fb fan pagenya : click sini , dan sini
3) dlm entry korg kena lah b'tajuk contest editing photo.
4) tiggalkan link anda d komen blog tuan , shoutbox @ chatbox x d'lyn . 

Tarikh Pertandingan ; 29/10 hingga 13/11

nk kan info lebih pergi lah blog tuan ya ... thks (!) ..... ^^
"contest : editing photo" was Posted On: Monday, October 31, 2011 @9:56 PM | 0 lovely comments
 tag from mea (!)
Bubbles


1. Cat or Dog ?
= <3 cat 

2. Single or Couple ?
= single 



3. What time did you wake up today ?
= 5:15am



4. Name something you CANNOT wait for ?
= my lesen 



5. What is one thing you wish you could change about your life?
= be a rich girl \m/ 



6. What's your real name ?
= KELLY CHIA WAI CHING



7. What was your last phone call ?
= not remember .. sorry !

8. What did you do for your last birthday?

= online

9.  What do you like about yourself ?

= everything .

10. If you could go back in time, how far would you go?

= it was the time when i was 12. if only i do better that time . :'(


DONE (!) thks mea .
"tag from mea (!)" was Posted @7:51 PM | 0 lovely comments
 new look (!)
Dress.

annyeong chingu ...

                    i decorating lgi blog ku, cntik x ? C: ... bkn boring ma blog lma ku tapi rsa semak jak , byk smpah. hahaha sekali s'kala nk jue ubh, lgipun aku kn dh ckp nk ubh,,, so nie lah dye ! kali nie ada bunny. hehe, hope u all like it. tapi ada jue aku x ubh cntohnya cursor, img hover, dan blockquote. tu jak yg aku kekalkn. lgu pon aku dh tkar. hieeee :) emmmm :'(, mcm rindu pla ma blog lma pdhal bru jak 2 ari.

                    korg rsa background nk ubh kh ? klo aku tkar nmpa kotor tapi klo aku x ubh pla mcm kosong btul kn.. emmm i have no idea udh, help me peeps. krg aku dh lma x update blog ku nie, asiykx2 kena tag pun x persn. sabar ya mea , aku akan selesaikn tag 2. don't worry ya dear (!) 4 cuti pnjg nie conform boring b'hbis bb dlm umah jak. next year pon mesti byk tuisyen tggu aku.

sebenarnya aku tkut dgn result excel ku . hrpx2 lulus lah ... hehehe
see u at the next post :) byeee .
"new look (!)" was Posted On: Sunday, October 30, 2011 @8:05 PM | 0 lovely comments
 sorry my blog .
annyeong ! sorry , lama sgt dh x update blogku ,, jap-jap biar aku sapu sapu dlu habuk d cnie. waw , segala serangga pon ada ooo ,

okx2 , akhirnya bersih jue dye , aiyooo . aku mmg bz nie minggu. next week pon bz jue, emmm ! mdh-mdhan cpt2 lah cuti. tau npa aku bz ? bb kmi ada axcel tau nie bulan, mau dekat 1 blan tau. penat jow. x rela aku mau exam lagi, tapi kan kali nie lain bb selauruh sabah exam. 2lah aku nk b'usaha nie. x nk mainx2 dh! lgi pon next year dg nk SPM . seram sejuk aku rsa klau sebut ttg SPM, tkutnya aku.

beside that pla , my akaun folio. dh hntar tapi ada jue slahnya . aiyaaa , thks god it not a big problem. klau x, entah lah ape aku nk wt , i've no idea udh nie. emmmmm (!) go to hell lah klau gitu. :\ ,

still have 4 paper waiting far me. hrp semua result ku lulus. AMEN

KELLY fighting fighting fighting .... add oil . wish me luck ya guys.



"sorry my blog ." was Posted On: Friday, October 21, 2011 @8:47 PM | 0 lovely comments
 i'm back
 hye, annyeong! i'm back, penat btul lah. camping kt skolah lain >:| pengalaman ku b'tmbah lgi. knlan 2 x jue byk sgt bb taux2 lah kn aku nie jenis malu nk b'gaul dgn org lain, dlm kata lain p'diam lah. dgn org yg aku x knl / x rapat aku hnya mmpu sumbangkan senyuman ku sja. heeee, :D ... crita psl camping xdh lah bsn btul tapi krg memuaskan. :P, klo crita psl perangai pla blh d'katakan okay sja lah, x jue kurg ajar tapi kdgx2 buat org x selesa. keadaan nya pla sgt baek tapi sunyi bb sklah bru kn, mlm p'tama d sna memang aku x blh tdo! mata ku x mau dgr kata ku. asyik buka jak mata 2 besarx2. nasib ada kwnku yg x blh tdo. jaga mlm kmi dgn segala mknan. kikikikikikiki,,,

then, mlm k'2 bru aku dpt tdo dgn tenangnya. byk p'mainan yg kmi main kt sna. ada bola sepak, bola tampar, bola baling, sygnya p'mianan yg aku nntkan xdh iaitu badminton. :( , aktiviti mlm pla pasang lgu. dgr ceramah, byk lgi tapi susah nk trgkan. d sna jga xdh msalah tandas, bb aku tkut tandas x ckup, nnt mau tggu pla sampai late. paling lah aku tkut xdh air dan tandas x cukup. e2 sja yg aku risaukan klo ada p'khemahan, sdh lah aku nie mandi bkn main lma, aku pernah t'lmbut gara nk mandi sja, pdahal aku lah bgun paling awal.

tapi kan, lama aku cuba nk b'hubg dgn lain org lain t'utama s'kali dgn group aku, mereka nie x lah susah sgt nk  bwa b'gaul, okay lah jue. aku mkin syg dgn group ku. klo ada apex2 mslah mereka akan tlong pnya, yg lelaki pon sma jue, pokoknya semua kmi b'kerjasma. best kan klo dpt group begnie (!) dripda dpt group yg hnya mementingkan dri mereka sja, x b'satu langsung. rakanx2 kmi yg 1 dom pon xdh lah bgi kmi apax2 mslah, cuma krgx2 mcm lain ckit aku rsa. terus terang ya aku nie memang begitu, aku dpt rasa x selesa jika ada sesuatu yg belaku pda dri ku yg x baek. cthnya : org 2 umpat aku, auto aku akan sedar. hebat kan (!), all thks to me pengalaman. it help me a lot.

so, at the end of my story today, b'b'apa ari nie aku memang enjoy b'hbis smpai bdn ku pon skit sdh. heee,
sorry klo crita ku nie pnjang sgt.  
"i'm back" was Posted On: Friday, October 7, 2011 @11:16 PM | 0 lovely comments
 OCTOBER ^^
sorry for mt late post! maaf ya ...

annyeong... i love my OCTOBER (!). you know why? sebab salah 1 ari dri okt nie ialah b'day ku. ^^... lama kan, sgt lama aku tggu saat nie. tapi biar pon b'dayku aku tatap m'lalui nya spt biasa. :) , tapi kan, nie thun x best lah bab t'serempak dgn EXCEL lah .. eshhh ! sh!t kan, danx3 b'day ku memang b'makna lah nie thun SEBAB that day is deepavali day. hieehiee , so pada ari t'sebut cuti! x pyh p skull dgn EXCEL .

perasaan aku krang kata happy x jue, kata sedih x jue, sedangx2 sja lah. -.-' ,

apa apa pon , welcome OCTOBER and goodbye SEPTEMBER for 2011 (!) . wish me luck in my excel. harap harap dpt result yang baikx2 belaka. AMEN . ◕ ‿-

 korean cute

mesti byk org yng minat kat tpt nie kn ? aku sendri pon minat jue. ^^
"OCTOBER ^^" was Posted On: Sunday, October 2, 2011 @12:30 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»