FOLLOW DASHBOARD

 untitle
annyeong ! how r u all doing right now ? bosan pla , lgix2 xdh title, kn ! :) , so, ape perlu kita bt krg nie? selama 20 minit aku b'fikir krg dh ada tjuk. hiii, the tjuk is <--wayang korean--> , siapa kh antara korang yang minit pda wayang korea? jenis wayang apa kh anda minit, ada kh komidi,romantik, funny, skull life, sad ? mcmx2 ada  kn. bgi aku, semua aku minit kecuali romantik bb bosan lah. hiii, karang aku dh gila dgn wayang my fair lady. best gila weehh.

nie wayang nye . :)

"untitle" was Posted On: Saturday, September 24, 2011 @8:57 PM | 3 lovely comments
 it friday night (oppss , lgu bha nie)
Color splash
annyeong ! apa khbr , ''khbr baek'' ,,, jwp sendirix2 jak aku kn ... haha ,, mlm nie no topic just blahx3 and bOlEh blah ... kikikikiki , x sedar SEPT nie cepat btul b'lalu, krang pon dh tggl 23. tdi d skull byk btul p'kara tlah b'laku. t'lalu byk !

alkisah b'mula lah crita ku pda hari yang malang lah , dlm kata lain sial ! awalx2 pagi dh kena. s'benrnya kmi ada experiment kt makmal . talk about makmal it the first time kmi msuk untuk bt kajian dan report. s'blum nie  kmi hnya dlm kls JAK dan m'ulang kaji jak . okx2 back topi, kmi udh s'diakan brgx2 yg d'perlukan tapi apabila kmi pakai x m'jdi pla, so dlm aty kmi tggu jak lh lain group udh pakai bru kmi pakai. then ckgu nmpa dan m'nolong lh , ok karang dh ok . lpas2 kmi bknnya sengaja nk bt hal tapi kmi memang tkut bb tetiba ada asap yg keluar. d'kataan nya kmi nie x serius lah pla! sial kn ? haha ... apa blh bt, udh nasib ku begitu ... :| .. chill jak lah.

akaun ku pon 1 msalah lgi , blikx2 x seimbang. eshhh , bachat bha aku! pada hal minggu depan mesti mau hntar udh. nie hari aku dh hntar biar pon x siap setakat smpai imbangan duga jak , ok lah kn drpda hntar kosongx2 jak .knx3 :)

p/s : HAPPY B'DAY TO MY FRIEND ( XIAO LIE) ... semoga d'pnjangkan umur dan rezeki selalu dtg. dan hrpx2 ko dpt capai ape yg d'inginkan s'lama nie t'msuk lah dlm p'kara tuttt !!!!!! advance nie sebnarnya esok bru b'daynya tapi aku wish awal .. hihihihi  .. C:

color splash
"it friday night (oppss , lgu bha nie)" was Posted On: Friday, September 23, 2011 @10:00 PM | 0 lovely comments
 FB new look
annyeong ! hari ini aku online kononx2 nya mau tgk fb ku ... bka jak profile t'kejut aku ! tau npa ? bkn apa , fb kn bru jak b'tukar bentuk , karang tukar lgi. aiyaa ! peningx2 lalat dh aku... then, semenjak aku selalu update blogger ku, aku m'jdi b'tanbah bosan pla dgn fbku 2. rimas , mlas , =.=||| aku mahu kurangkan b'online fb, bb aslkan aku ddk online fb x sah klo aku x ddk lebih dri 2 jam , skrang hampir setiap hari aku online . laman muka buka memang kuat pengaruhnya. samapaix2 nya aku x study .. haaaahaa , tapi klo dtg gila memang best lah jue fb nie ... ! apax2 pon aku harap aku dpt buang tabiat buruk ku nie . AMEN.                                                                 hari nie besax2 jak pon... xdah perkara yang istimewa sgt pon berlaku tdi . :) aku ddk kt bilik kls b'chit chat dgn kwn, buat kerja rumah, jalan sana sini, mkn, emmm ....                                           kerja rumah -baru aku ingat aku blum lagi siap kerja kursusku 2 , ape lagi klo bukan akaun dgn moral ku 2 .. haizz .. mlm nie myB x online lgi sampai tgh mlm lh nie aku wt habis kerja ku. dh mlas nk tgk kerjaku 2 ... mau cepatx2 kaC siap dye, lagi pon tempoh dh dekat nk hntar. takut klo ada silap. arggghhh >:|                                                                                              bulan depan tggl 17 kmi ada lgi excel. kira excel p'tama lah utk form 5 nnt!,,, SPM dh semakin dekat dgn aku. rasa seram sejuk pla... cooooooolll ... haaaha ! relaxxxxx . hieehieee , see ya ! jumpa d post seterusnya. .___.
"FB new look" was Posted On: Wednesday, September 21, 2011 @4:46 PM | 0 lovely comments
 dunia
annyeong ! ari nie aku dgn style rambut aku p skull. semua org dgn hairannya tgk aku mcm x knl dgn aku. pelik  kh klo aku potong rmbutku ? mcm x pernah tgk org ubah rmbut. kampungan betul! haaa , bgiku ai normal dan perkara biasa jak pon. 

paling aku hairan ilah klo mau kutuk pon biarlah b'depan dgn aku jangan main sorokx2 , x best lah! d belakangku ckp yang lain tapi d depanku bukan main byk pujiannya.. eshx3, kesian kan ! haaha, aiyooo ... pudulikan lah.! forget that okay. memang no comment lah , hahaha

btw , tadi topik kmi d kls ialah nak bt bja utk kls . best kan ! part aku lah paling susah bb mau cari design. pening kepala ku mau cri . plz give me a idea ! :) harapx2 rancangan kmi nie d'luluskan oleh member lain kt kls kmi 2. :) aku ni pon tgh b'usaha nak fikirkan idea yang fresh dan memenuhi cita rasa kwnku ! aiyaaa , tibax2 pla aku jdi designer ! haha

"dunia" was Posted On: Monday, September 19, 2011 @9:39 PM | 2 lovely comments
 JUMAAT !
annyeong !! ini hari hari jumaat dh , esok aku cadang nk p potong rambut ku yang merimaskan sja . tapi aku tkut ai x sesuai dgn aku ,, skit kepalaku tuk m'mikirannya . style apa kah yang sesuai dgn aku nie ??????? aku dh pon tnya dgn seluruh rakan ku kt kls , mereka semua m'gatakan poni sgt sesuai dgn aku, tapi aku masih ragux2 lah , aku tkut nnt aku menyesal.

sebab aku tak pernah potong poni sebelum nie dan aku tak sanggup m'ambil risiko utk potong poni. :'( ......
oh god : harap-harap aku puas dgn potongan rambut ku esok , dan harap ai tak nmpa jelek , AMEN ! :) , 

"JUMAAT !" was Posted On: Friday, September 16, 2011 @8:51 PM | 0 lovely comments
 no title ? thks
today : fun ! , UPSR day 2 , PMR excel day 3.

otak ku karang blurrr , =.='

sorry cos late post , padahal bru 4 hari x posting. ^^ ! rindu , itu lah nk post jue , :P .., nie minggu t'lalu byk aktiviti , form 3 BUZY , kmi pon buzy jue bb projek khidmat masyarakat ! tjuknya mesti tentang k'merdekaan. kls kmi simple je, hanya wt kuiz saja. kls lainx2 best , ada yg wt lakonan , koir dan byk lgi ! heehehe ,, 


jumaat nie cuti , nk tau cuti apa , kalau x thu bgus jangan jdi warga MALAYSIA ! :P ,, 
again , holiday lgi ,, yeahhhh ! pda 17 sep ada konset suara kami kn ,, eee ,, ada k-pop lah , suka ! :) , tapi sgt jauh dri kmpung ku . so , hnya blh tonton kt TV je lah ! ... :)

happy malaysia day , malaysia long live forever ! <3
"no title ? thks" was Posted On: Wednesday, September 14, 2011 @10:52 PM | 0 lovely comments
 makanx2 :)
annyyeonghaseyo! entri hari nie x panjang bb aku mlas nk tulis panjangx2 .. aku pasti kmu pon xsuka kan dgn entri yang panjang lebar. so aku just share kt kmu pic nie hari jak! haha ,, nie ari aku SENANG HATI bb aku HAPPY! YEAHHHH .... 




 (nie gmbr aku curi gmbr... kikikikikiki , hrp dye x mrh)






(nie lah hidangan kmi! ada pelbagai perisa... mna 1 kmu mhu : keju, tuna, sardin, salad, ape lgi aku dah lupa, hehe , cantik x ? 



(nie cake nya... yuuuummmyyy) , kiwinya sgt sedap

walaupon aku ada mood happy, tetapi klo ada 2 ekor 2 lgi best ... ada sedikit sedih lah jue bb mereka x blh join! :d
"makanx2 :)" was Posted On: Saturday, September 10, 2011 @10:08 PM | 6 lovely comments
 nothing
anyyeonghaseyo! ^^,, apa khbr my dear reader ! mlm nie sgt lah bosan tahap dewa. entah nk wt pa nie . so aku post jak lah apa yang ada dlm hotak ku . :) . tdi , aku fkirkan esok ari sabtu jadi aku x lah kemas beg ku , ssekali aku tgk blik jadualku - rupanya aku dh slh lgi. bkn nie kali jak aku dh silap. sebenarnya aslkan ari jumaat aku akan anggap ia ari sabtu ... pelik kan ! kentara aku nie suka cuti , CUTI jak aku fkirkan ... hihihihihihihi ! oya , nie ari kmi ada drama BM , aku rasa sgt lah teruk :'( .... harapx2 nnt drama BI kmi akan lakonkan dgn baek . 
"nothing" was Posted On: Thursday, September 8, 2011 @11:18 PM | 0 lovely comments
 challenge : Day 07 – A song that reminds you of a certain event
divichi - a sad love song 



mayB nie lgu x sesuai dgn tema nie .... W.E lah .... yg penting enjoy !!!! hahahahaha .... lgu nie jiwang tau . semberangan jak aku ambil . dh mls nk cri lgu , so nie lah dye , .


"challenge : Day 07 – A song that reminds you of a certain event" was Posted On: Wednesday, September 7, 2011 @4:50 PM | 0 lovely comments
 THE FUTURE
annyeonghaseyo !!! ,, I've been alone several year now. but still , nothing change in me life. how pity that is.
tdi aku mula b'anganx2 lgi, entah apax2 jak ada dlm fkiran ku nie, skolah pon lum  hbis trus fkir nk cri duit dh ! aku mau kumpul bykx2 duit .... hihihihihihi ! -ee,kau mahu duit bykx2 utk apa jua ?- nahhh , nie soalan yg sgt baik s'kali. mesti lah aku guna utk k'inginanku dong, don't worry, aku guna dlm p'kara yg b'faedah jue. jan fkr yg bknx2 ok >.^ ! adess, t'lampau byk yg mau m'nntkan aku dan byk jue p'kara yg aku mau fkrkan nie, TERUS TERANG aku lum rancang lgi apa citax2ku esok ari nnt. argggh, citax2 ku s'benar nk jdi arkitek tapi aliran yg aku ambil nie p'akaunan so t'paksa lgi aku nk rancang se'mula! aiyooo ... teruk kn aku nie ... :D ... dlu aku ingat main jak , karang dh x blh beg2 , mesti b'fkran matang. 


kadang aku ingin btul kembali ke alam k'gembiraanku ... d'sna happy jak aku , xdh s'brg mslah yg m'ggu aku . 
bru aku sedar bhwa s'mkin kita dewasa s'makin berat bebanan yg kita tanggung! sgt lah m'menatkan . agaknya ape lah t'jdi pda msa yg akan dtg. adakah aku masih waras/normal atau aku dh m'jdi gila bb x dpt tanggung semua bebanan ku nie ? inginnya aku lepaskan semua bebanan nie. TAPI ape blh aku wt s'lain m'nyerah sja . 


alangkah indahnya hidupku jika xdh bebanan dan tekanan atau masalh, santai jak kerjaku ... 
wawww'''' anganx2 tu dh s'makin jauh. ^^


AKU INGIN PERGIH KE TEMPAT YANG XDH STRESS,TEKANAN,MASALAH! 
d mna agaknya ya ! 


 

mungkin sini lah tempatnya ... <3 ...
"THE FUTURE" was Posted On: Tuesday, September 6, 2011 @10:20 PM | 0 lovely comments
 challenge : Day 06 – A song that reminds you of somewhere
sambung kembali challenge dari Dirty Little secret ! 

malaysian boy .



na , nie dye ! AKU BANGGA MENJADI WARGA MALAYSIA ...
d tpt nie lah aku lahir dan m'besar! 

"challenge : Day 06 – A song that reminds you of somewhere" was Posted On: Saturday, September 3, 2011 @12:02 AM | 0 lovely comments
 love kim heechul !

nie ari heechul akan masuk ke military selama 23 bulan ! emmm ,,, sedih nie, hrp dye shat2 sja dlm sna... hrp dye kuar dri military nnt akan trus kekal m'jdi member suju ! :) .... 

nie lah rupanya seblum msuk ke military nnt , syg kn rambutnya yang cntik m'jdi botak pla ... emmmm 

pape pun ... hrp dye kt sna baek2 belaka. AMEN ! 2 thun masa x lama .... tggu jak lah ,,, hehehehehe



comel kan c heebum(kucing c heechul) ... :3 mesti rindu gila dgn kucingnya nnt ... C:


"love kim heechul !" was Posted On: Thursday, September 1, 2011 @1:06 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»