FOLLOW DASHBOARD

 loving YOU

girl, glasses, hand, hat, london

i love london!

rsa  nk sgt pergi ke London kn?

tdi kn ada org nii, dia nie sgt weird + awkward. tibax2 jak memaki kt chat ku. itu lah ak suka kt facebook nie. senang jak org nk mcm kt kita org ni. ak conform dia pun sebab ak sgka si dia minat kt k-pop, gmbr pun heechul, so xkn ak nk tolak kn! tapi sebalik nya pla. emmm! ak menyesal betul lah kt dia tuu. buatkan org kecewa saje.

BUT, ak bt nothing je lah! mls nk lawan katanya tuu, buat org buang msa saje. betul tak? takpe lah, aslkan jgn saje ckpan yg melampau sgt, ituuu ak x benarkan. ;D entah lah nie hari memg bad mood b'habis,, facebook pnya psl lah ni.. :'(  no more next time, krg pun ak lgsung xlyn org kt chat kecuali org tuu ak knl, yg lain ak x lyn! twitter mmg best tapi cepat bosan. skype comel sebab blh b'calling. hahaha :)

LOL ... haha, kelly: stop thinking about that! org sudah tgh tension ttg sekolah, ada lgi org yg sotx2 ni... emmm ngam lah tuu! hiiii... blhnya ak ketawa lgi! eshx3 ,, emmm okay lah! bye my lovely blog, gud nite!

give me a smile, like this ;D

"loving YOU" was Posted On: Thursday, December 29, 2011 @10:50 PM | 0 lovely comments
 skinny baby hot hot!
belt, big, coffee, high waisted, outfit

annyeong!   

actually ak xdh mood nk post ni hari but m'lihat blogku yg t'abai @ sunyi b'b'apa hari nie, sgt sedih! i'm about change my my shoutmix to Cbox! sbb shoutmix dh x b'fungsi mula thun depan soo ak cepatx2 lah tukar. what do u think about it? nice tak? haha nevermind lah. ak t'paksa nk bt begitu, sebenarnya ak syg sgt kt shoutmixku tuu! :'C .. 

about the tittle, smlm kn ak dh dgr lgu bru beast ft A pink lah... best gila lgunya! nie lah ni tajuk lgunya skinny baby ! kpda yg minat beast dgn A pink blh lah pergi ke Utube! kt sna ada. :) hiihi. t-ara pun dh ada lgu bru thu. this time diorg ft dgn davichi, tajuk mereka ''we were in love'' , auwwww jiyeon always look awesome okay!! xkira dri segi penampilan or suara or even hairstyle semuanya perfect bgiku... ;D 

k lah ak nk out dh ni, dh mlm! 

bye bye and good nite!  
"skinny baby hot hot!" was Posted On: Tuesday, December 27, 2011 @10:37 PM | 0 lovely comments
 Let Me Think About It.

adorable, animal, beautiful, beauty, christmas

hello! 

we wish you a marry Christmas, we wish you a marry Christmas, we wish you a marry Christmas, and a happy new year! hiiiiii... dh x sabar ni! esok tggl 23 dh. hiii! tapi, d sini ak rsa sunyi je? entah npa. tapi yg pasti ak happy juga. 

tdi kn, ak ada b'telefon dgn sepupuku, dia krg ada kt KK. agak lma dh x jumpa dia! selma ni dia tggl kt ipoh, kn sna kumpgnya. but sometime dia akan blik sini juga tapi lma lah sebb kn dh xde msa! so, lma lah nk tggu dia. x lma pun dia kt sini. nnt nk blik dh! entah dia kt sna apa khbr? baik ke ape? who know, only the god that know all that! we only human. hahaha 

then, nk buka skull dh tapi ak belum beli apa yg patut. hnya tggl 4 brg lgi yg tggl nnt ak p cri! buku latihan nnt lah dulu bru nk beli. sbab syg lah buku latihanku nk gnti lgi, ada yg x sampai separuh pun buku tuu. soo kita tgk dulu kalau perlu tukar, tukar lah jdinya! tapi kalau x perlu maka kita guna blik! kita krg ni nk pndai jimat! hiiii, betul kn. xkn lah buku yg xpernah sentuh pun nk buang begitu jak kn. :'D

ak rsa nyantuk betul ni hari maybe sbb ak d luar jak ni hari. tuu lah penat sgt! nk online pun xdh selera. apex2 pun wish u all have a nice holiday waktu haoliday ni, jgn siax2 kn waktu yg sgt b'harga ni. ak pun nk rsa jga k'habatan holiday ni sbb after next year ak dh x dpt m'rsai holiday/skull/waktuu yg t'indah dlm hidupku. 

bye bye!
"Let Me Think About It." was Posted On: Thursday, December 22, 2011 @10:27 PM | 0 lovely comments
 Pumped Up Kicds!

blonde, bohemian, boho, bracelets, camera


annyeong! do u all have a nice day? i do miss they all, my phone so silent, same as my blog. i know my blog is ugly but i love it so much\\ i love it as i love myself even more than that! i also always update my blog. but why? WHY? why u said that! ohh maybe u hate me. ohhh ya? who care? even i don't care? who R U anyway, u have no right to said that to me. now maybe i being nice to you, but no more for next time. DO YOU HEAR THAT! next time there is no mercy for you and u'r word.(ak masih blh sabar) because i don't even know who the heck are you, but same day i'll found it! by the name of god, i swear! i'll find who are you actually. u just wait and see. >:| 
"Pumped Up Kicds!" was Posted On: Wednesday, December 21, 2011 @10:06 PM | 0 lovely comments
 1,2,3,4? who will you chose.

cute, image, kiss, life, long live, love quotes

heechul oppa is my chose.  

haha, annyeong . mlm nie post lgi,, bosan bha kn! hari ni postnya mgkin biasax2 je B'cus nothing happen actually. just like a same day everyday. boring kn! guess wt, hari ni aku tmbang berat kt rmah N ukur pingangku\\wawww, aku dh gemuk! ohhh nooo. wt should i do, ahad ni dh Christmas. eeee, geramnya aku! esok mula diet. eshhhh. x sgka itu jak pun blh bt msalah besar bgiku! iya lah kn, bdnku ni bknnya cntik sgt pun. senang gemuk dan susah kurus. nnt heechul oppa nmpa bt mula jak, hahahaha JOKE je! perkara tu hnya blh b'laku kt mimpi je, kalau lah aku blh jumpa heechul oppa! auwwwwww, stop it.... hehehehehe

tapi aku dh mula rindu gila dgn dia lah. aiyoooo! cepatx2 lah dia keluar kt tugasnya tuu or mayB pendekkan wktu dia b'tugasss, wawww! alangkah bgus nya knnn? gila lah ak ni. ak hrp dia melalui christmasnya kt sna meriah dgn member suju. :') hiiiii, happy marry Christmas oppa, N kpda u all yg menyabutnya. hiiii! hope u all happy happy selalu. 

post ni D'postkan dgn hati yg happy N iklas!     


"1,2,3,4? who will you chose." was Posted On: Tuesday, December 20, 2011 @9:36 PM | 0 lovely comments
 SundayIsAGreatDay!


i love sunflower!     don't you love it?     tell my why then:?????     B-cus i don't like it. LOL!      

hahaha, pelik kh ayat tdi? sgt kn. just ignore it k, today i found a beg, A beautiful beg, A very-very beautiful beg! yg pentingnya ialah it purple beb. first time aku jmpa aku nk beli tapi salahku npa x duit lebih skit!! korg tahu tak, jika aku ada lbih RM 4 kn bgus! indah udah hidupku, tapi xpe lah. hrp-hrp beg tuu x cepat dpt jual bgi org lain. huuuuuu! 

btw, ni hari aku kenyang sgt sebab byk btul aku mkn. x smpai 2 jam mkn! smpai krg nie pun aku maC mkn tahu. hehe, entah ape jak yg kmi mkn ni dri tdi! adesss, bgus nya kn jika tpt tggl ku ni dekat dgn food paradise. tgh-tgh mlm pun ada mknan blh mkn. hiiiii, silly me. tuu hri kn kmi b'skype, x b'henti p'kata AKU LAPAR! hihi, btul! cerita skitx2 terus bilang lapar, aku pun! 

mula minggu nie mgkin aku nk try tdor awl! semenjak cuti ni, aku asyik tdor lewat. aku tahu x baik untuk k'sihat, mala aku mula tumbuh jerawat, parentsku pun tnya, mna ada aku bt apex2, aku kn kt umah jak npa tibax2 byk sgt jerawat ituu??? emmm, ape blh bt. lepas tuu kn, belum hbis lgi .. hihi-- mlmx2 mesti dekat jam 3-4 begitu bru lah aku rsa nk tdo. :( aku mkin tkut nie. pa mcm? pa mcm? aku perlu p'tolongan dri korg! plsss, help meee... 
"SundayIsAGreatDay!" was Posted On: Sunday, December 18, 2011 @10:22 PM | 0 lovely comments
 Pening Kepala Hotak Aku!

cute, elmo, photography, red

BONJOUR!

the owner feel ill N sick! pening sgt kepalaku ni, tdi sempat aku rsa dunia nie b'putar tau.. entah lah, krg dh okay dh nie sikit sebab dgr lgu k-pop(tablo ft taeyang : tomorro)\\ hihi, betul, aku x tipu lah aku serious ni! aku belum fhm lgi mksdnya sebb that is my first time m'dgrnya lgu itu, but aku akan m'cri tahu jga don't worry ya! semlm aku b'skype dgn kwn, best gila cerita smlm. lma sgt kmi b'call, entah lah but aku jam 1 bru off, lma kan! byk lah cerita kmi. topik pasl C ariff alfian yg b'gaya khwin dgn lelaki itu pon ada. gila kn! twitter lgi gila, semua status ttg dia, hebat lah!

then, x lma C jason join tapi malu nk letak muka livenya. anD there is trisha m'golok aku sebab klu aku m'taip keyboard kn, sgt kuat bha suaranya itu lah, mgkin annoying kn! biar lah, aku X kisah pun! aku ni orgnya senang lgi ketawa dri marah, xdh faedahnya pun nk marahx2. haha\\

x lma lgi kn sekolah nk buka? yessss, aku dh rindu berat dgn kwnku nie, christmas pun dh nk tiba. x sabar lah! tahun ni mayB sunyi sikit sebab cousin ku xdh lah, dia P kk b'cutix2! so, mayB aku kt rumah kwn jak lah smpai new year. mercun pun ku dh sediakan dh, tggu masa jak nie nk main! hahahaha. mcm budakx2 kn aku ni? 

anyway, this year Christmas will B a wonderful christmas N a peace day too. Dan tggu nk naik 2 kg. hahahahaha! :D

revoir!
"Pening Kepala Hotak Aku!" was Posted On: Saturday, December 17, 2011 @8:47 PM | 1 lovely comments
 Again, new skin!

forever, happy, image, leave, love

annyeong(':

hello! xlma aku guna skin, skrg tkar lgi. entah lah\\ aku mkin lma mkin suka pla m'edit blog ni, lgix2 ku sndiri. DAN aku juga selalu x puas aty dgn blogku. ada jak kekurangan nya ni! I don't what to think already.

anyway. suka x blogku yg bru ni! nmpa sgt ia baru kn, purplenya pon dh ilang jdi hitam @ gray! suka x? But 1 thing never change ialah aku tetap minat kt purple. bukti : aku maC keep wrna highlight, hehehehe! nevermind, suka ke atau tak suka pun blogku juga bha. hahaha\\ korg tgk je lah, x lma nnt aku tkar lgi skins nya ni. memg begitu pun gayaku. x ubahx2 langsung! krg msalah t'besarku ruang komen tuu hnya lah hiasan, pdahal xde ape2 pun, blh katakan xde fungsi lgsung. help me pls!!!!! aku dh ikut tuto tapi maC saje x blh. aku jga dh minta tlong kt kwn dh dye pnya respon pun sama jga. entah lah ape aku nk bt krg! =.=''

k lah, apax2 pun aku xkn biarkan ia begitu saje! haha, mesti ada juga cranya. 
bye-bye^^ 
"Again, new skin!" was Posted On: Thursday, December 15, 2011 @11:44 PM | 0 lovely comments
 Switched at Birth


konichiwa!

agak lama juga aku x update blog ku. sorry for that! today i gonna talk about this TV program, yes\ it switched at birth . best gila nie wayang, wyang nie lah juga menemani aku selama cuti ni. sebab cuti ni sgt bosan thap gaban dh! 2 minggu lagi syg dh nk buka skull. enjoy lah kita puasx2 sebelum cuti b'akhir, nnt ckp nk cuti lagi! tapi timex2 cuti pla bilang bosan. begitu lah aku, bila masa tghx2 belajar cakap rindu gila dgn cuti, then bila cuti dh tiba pla ckp bosan dan rindu dgn sekola. emmmm. x fhm betul dgn perangaiku ni =.='' 

aku krg dh 17 umor tapi hidupku mcm begitu jak! yg aku paling benci kenapa spm harus b'langsung pda akhir thun, time org cui lgi tuu? why?why?why????? tpt org lain klo musim sekola punya lah best gila, mamiku bilang time dye sekolah dulu X mcm D malaysia ni, tpt D'org ada party tahunan, ada byk aktiviti (maklum lah org belajar kt luar negara) ! tapi klo D malaysia pla harix2 kmi hnya belajar saja. IT NOT FAIR dear! aku bkn ckp negara kita ni X baik but it's the fact, apa blh kita buat kn! we've no right/power to change the rule, SO, just face it! ^^

lagipun thun depan aku dh nk jadi senior, so aku nk seaktif yg boleh. aku x nk zaman sekolah menengahku b'akhir begitu saja. hehe! aku nk jdikan thun 2012 ni thun terindah N b'mkna sgt dalam kehidupan ku. 

bye bye N take care, pls have a good night sleep C':
"Switched at Birth" was Posted On: Tuesday, December 13, 2011 @9:22 PM | 0 lovely comments
 i'll miss U my fren!
annyeong! ^^  

ari ni dlm sejarah. akhirnya kwnku khawin! i'm sooooo damn happy for her. x sgka msa cepat betul berlalu, sekejap jak kawan ku ni khawin sudah! there nothing else i want to say but the happy wedding day to my dear friend. OMG! boleh nya aku lupa nk ambil gmbr dgn the camera man. ohhhh shitt! xpe lah, aku knl juga camera man nya. nnt jak lah aku ambil dri dye / suruh dye post kt FB je lah! hehe <3 <3 <3 <3 <3 ...

yg pelik nya ialah kenpa aku kelihatan discomfort and AWKWARD! ya .... weird betull lah. ^w^.
"i'll miss U my fren!" was Posted On: Saturday, December 10, 2011 @10:40 PM | 0 lovely comments
 lomo rock
beach, beautiful, camera, cute, fashion

hello

i think i'm now fall in love with lomo camera! yup, i'm in love with it. sayang sekali kt hometown ku xdh jual! tapi xpe. this is my next target, kau tggu aku lomo camera. aku akan pergi mencari mu. sabar ya! aiik, aku yg patut sabar.. hehe!
"lomo rock" was Posted On: Wednesday, December 7, 2011 @10:24 PM | 0 lovely comments
 Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
hye guyss, is me again! joining the giveaway. ^^, 

rule :-
- follow blog aida dan latiff.
- seorg wrganegara malaysia.
- buat entry bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff.
- jangan lupa nk letak banner.
- copy link entry anda paste kt tapak komen.
- tag 2 org.
- wajib like fan page sponsor.
hadiah :-
rujuk sini atau sini . :)

DO FOLLOW OR LIKE!
1. MR. biskut 
2. butikpinkku
3. woshieruholic closet
4. kittyshawls 
5. annis
6. shawls ayucinta

tag :
 she and he 

THE END!
"Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff" was Posted @9:47 PM | 0 lovely comments
 giveaway by ''triple F''

entrinya ini pendek dan ringkas je. i will like tuu join this giveaway... best tahu contest ni. hehe! marii lah join juga, x rugi pon xD, malah untung lgi. 

okay setiap contest mesti ada syrat kn so, ni lah syaratx2 nya.

i. firstly follow dia , dia dan dia
ii. like fanpage ini dan ini .
iii. anda mesti lah wrganegara malaysia.
iv. letak link contest anda D tapak komen D'antara mereka.
v. bt lah entri yg pnjang or pendek(tak kisah) , jan lupa letak banner tuu kt post anda.
vi. tag 2 rakan blog anda. dan pastikan mereka tahu.
vii. WAJIB follow N like mereka tahu.
viii. end date : 24/12/2011.
hadiah:-
sila lihat sini

jika ada sebarang mslah sila rujuk sini

i tag her and her. wish me luck k.  
"giveaway by ''triple F''" was Posted @12:28 AM | 0 lovely comments
 Giveaway by : Ira,Gendut and Nanie

jom ramaix2 kita join nie contest ..... <3

rule:-
- follow blog ira , gendut , nanie , N masz .
- like fan page ini dan ini .
- bt entry bertajuk Giveaway by : Ira,Gendut and Nanie , jangan lupa letak banner kt entry korg.
- contest ini hnya untuk girls. ^^ (how lucky i am).
- tag 3 rakan blog anda dan memastikan mereka tahu.
- tarikh tutup : 15/12/2011.
hadiah:-
rujuk sini je! 

tag:-
 dia , dia , dan dia!

wish me luck k ... <3
"Giveaway by : Ira,Gendut and Nanie" was Posted @12:12 AM | 0 lovely comments
 contest blog paling cute and cool by aien

again ... aku join contest lgi!! hehe... cuba nasib. thks aien for the awesome contest!

rule :-
* follow blog aien!
* like fan page  dia ke sidebarnya.
* letak tittle contest blog paling cute and cool by aien dan letak banner nie.
* letak link contest anda dekat ruang comment.
* tag 3 org dan pastikan mereka tahu.

hadiah :-
sini

tarikh tutup : 25/11/2011- 25/12/2011, sampai jam 12:00 tgh hari.

tag:-
dia , dia dan dia !
"contest blog paling cute and cool by aien" was Posted On: Tuesday, December 6, 2011 @8:58 PM | 2 lovely comments
 爱得太迟
afraid, blonde, bow, cute, dress, fashion

annyeong, 你好?

我很心痛. 我不知道为什么我的心会痛! 也许我想起了那些不好的事情吧. 好啦, 不必在提了. okay,  今天闷到要死哦.在家里不知道要干什么,  一可以做的是玩game. 明天有能去见朋友和剪头发! 希望可以啦. 抱歉如果我的华语有点燃, 讲真得我已经有好几年没有写华字了. 我很担心有一天我不能在写了, 那时我怎么样呢? 
所以我不能忘记我的华语! hehehehe.... okay lah, 我不要写太长,我怕会被骂应为我的follower  大部分投是不明白华语. 但是我是没有讲你们的坏话噢, 不要误会我! 你看,我写字真的很慢. 你知道我要用多久的时间吗? 我用了半个小时. 很久吧, 是不是? 我真得很没用, 写很短post 也要用这么长的时间. 那我就多谈了, 拜拜!

我要我的金希澈 xP
"爱得太迟" was Posted On: Sunday, December 4, 2011 @1:02 AM | 0 lovely comments
 sweet DECEMBER

happy December C:                  

it December guys... the moment that i waiting for. Do u know what is i'm waiting 4? it is Christmas beb. last year Xmas was the most best, aku msih ingat resipi Christmas yg aku bt. sedap tahu! nie tahun aku nk bt the same resipi but aku nk tmbah sikit menuya. thun ni aku nk belajar bt buding sebab thun lalu mumku yg bt, t'lalu manis kalau aku yg bt. hahaX

harapx2 thun ni pnya Xmas x hujan, AMEN! kalau hujan x best, rosak semua rncangan kmi. mnax2 pon xblh pergi\\ lahhh, mna blh begini! kadangx2 aku fikir juga alangkah bestnya jika negara kita ni ada salji, x lh kita bosan kn? ada salji blh main, kita juga merasakn salji. ini? time Xmas d tpt org lain turun salji, kita pla turun hujan... aiyoooo\/\/\/\/\/. tapi apa blh bt kn! ini semua ciptaan tuhan, kita xblh ubah dan patut b'syukur. hahhh. aku masih ingat time aku kecil kalau ada Xmas mesti sibuk pasang Xmas tree and Xmas light. pda mlm nahhh itu lah masanya Xmas light jdi mangsaku, smpai D'tegur sebab sakit mata tgk aku main Xmas light tuu!

harap thun ni lebih meriah dari thun lalu. 

Christmas \m/ 
"sweet DECEMBER" was Posted On: Thursday, December 1, 2011 @10:21 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»