FOLLOW DASHBOARD

 hang out

561275_403063803039395_100000073379055_1536734_1598931967_n_large

heLLo! lets hang out? i'm bored at home alone. just me and my lappy :) i'm thinking what i want post tonight. hahaha LOL. i just wanna a short update for my blog! what u guys doing tonight? oh, do you have any new song, i don't mind if it English or k-pop. just Recomment those song to my k. 

okay back to our topic. hang out ; ni hari ada kokum, seperti biasa bangunan awal lepas itu mandi then sarapan ringkas and go to school. (sebenarnya ikutkan hati memang tak nak pergi tapi THIS year is the last year amd last chance dan libatkan markah kokum so nak tak nak pun nak pergi juga) aku pergi ke skolah seawal jam 7:00 a.m sampai saja ke sekolah terus nampa BFFku ^^. lalu apa lagi? kami sembang lah. hiiiiii,,, kami tunggu member kami sampai 7:30 then kami masuk lah kelas masing bagi mengamil kehadiran. orang semua tengah bermain, bercerita, lepak, aku pula skema betul >,< teka apa aku buat time tuu? jika korang tak pernah lihat orang baca buku time kokum, aku lah orang pertama yang korang dengar buat begitu. ^^, 

lepas tuu, aku dan kawan ku pergi ke bandar untuk urusan penting dan sekali gus mencuci mata kami yang sudah layu dan melepaskan stress kami yang melampau terlampau. actually bukan best juga hang out di bandar kami tuu, boring gila! orang nak cari tempat untuk rehat/duduk pun susah betul(bukan susah tapi langsung tiada) emmm, itu lah masalahnya tu! kami hang out tak lama sebab kaki dah nak patah dan kami punya duit pun dah habis, jadi begitu saja lah hariku berlalu hari ni. so that it for today. sorry lah kalau storyku ni teramat bosan sebab aku memang no topic yang menarik untuk share kat korang. sabar ya para kawan kwan ku sekalian, belum ada idea yang hebat lagi ni untuk post ni. kalau ada aku mesti post kat blogku juga. jangan korang risau k. 

okay lah. see you next time !  BYE BYE. :D
"hang out" was Posted On: Saturday, April 14, 2012 @10:49 PM | 0 lovely comments
 happy GOOD FRIDAY!

Tumblr_m1ypyi7bt51r7cnpio1_500_large

hello and Good Friday!!!! ^^     

hello guys . how are you all now? okay ke tak? aku?! aku okay je. asal korang okay i'm okay too. hari nie kami cuti ... best kan ! hiiiiiii. so, amount nya kami cuti 3 hari, aku akan guna masa ni sebaik yang mungkin. first- mesti lah online, tapi x on fb. aku on cus nak download lagu je. banyak sangat lagu aku nak download ni plus line yang tak seberapa bagus ni, terpaksa aku nak tunggu. lama sangat ooooo! :\ , then second- setentunya aku nak nonton wayang. yeahhhhh! kebelakangan ni, ak tak sempat nak tengok wayangku. eshhhhh! ni yang aku tak suka ni. emmmm. ni lah saat saat yang aku nantikan.. (hahahahahaha)

lepas hari ni... hahahaha it sabtu. ade masa lagi lah! yesssss. lepas tu, nak pergi ke ceramah. ceramah apa pula ni? alah, ceramah memandu. 5-6 jam okay(nak basi aku di dalam nanti) nasib ada aircorn, boleh lah aku sambil mendengar sambil tidur.. hiiiiii ^.^

okay lah, ak nak sambung kerja ku nie(mengdownload lagu).... hahahaha.

See U All Later. :D
"happy GOOD FRIDAY!" was Posted On: Friday, April 6, 2012 @12:55 PM | 0 lovely comments
 APRIL FULL ~

Tumblr_lzepd6khxl1qb9tmoo1_500_large

hye! HAPPY APRIL FULL.      

WAW, tak sangka sekarang dah masuk bulan april. sungguh cepat masa berlalu! today, is Sunday and also is April full. Tomorrow is Monday, it also my group presentation. i'm so nervous and i'm afraid if i do a mistake, i will not allow it to happen. because i want do the best that i can for my oral exam. this is reflex to my result, if my group present it will and have wow factor then we have higher mark but if i'm not doing my best then mayB i'll have the lower mark. :( so sad. i have to put all of my energy and my effort in it. and guys wish me luck!!!

okay. that just a short one of me tonight, i need my beauty sleep and rest for tomorrow war. till now then! talk to you later. bye! ^^ 

Labels:

"APRIL FULL ~" was Posted On: Sunday, April 1, 2012 @10:11 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»