FOLLOW DASHBOARD

 esok cuti .
annyeonghi jumuseyo chingu .

i was thinking about him, thinking about me, thing about us, what we gonna be, open my eyes, it was only just a dream...

hahaha, it just for the opening guys. hari nie pasti byk org potong lembu kan ?? hehe, mlm nie sepi sgt . xdh yg sudi nk temankan aku tulah sepi sgt . sendiri kt uma jak , parents pla entah haniemoon kt mna . aku dh nk jdi gila dh ni, plsss tlong sape nk tlong aku :| ... tapi best juga lah bab tdi ada p rumah kwn lepak smpai jam 10 mlm bru reti nk blik.

esok cuti lgi kan, naik gila lah aku ni, bosan oooo. okay, xpa aku jlnx2 lgi dgn kwn, wieee! rindu aku dgn d'org ni, dh nk 3 bulan x jumpa baru tdi dpt jumpa semua mereka. k'belakangan nia aku memang bz gila, bz dgn aktiviti skull, nk buat p'sediaan untuk thun depan lah .. aiyoooo -___- , barux2 ni kls mahu bt party kls tapi memberku semua x join mcm mna lah ni, aku bingung. cerita psl thun depan, bku teks dh d'bgi, cepat kan? aku pla untuk kali t'akhir tulis nmaku d atas bku teksku. i'm gonna miss that moment. :3
"esok cuti ." was Posted On: Sunday, November 6, 2011 @11:40 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»