FOLLOW DASHBOARD

 Let Me Think About It.

adorable, animal, beautiful, beauty, christmas

hello! 

we wish you a marry Christmas, we wish you a marry Christmas, we wish you a marry Christmas, and a happy new year! hiiiiii... dh x sabar ni! esok tggl 23 dh. hiii! tapi, d sini ak rsa sunyi je? entah npa. tapi yg pasti ak happy juga. 

tdi kn, ak ada b'telefon dgn sepupuku, dia krg ada kt KK. agak lma dh x jumpa dia! selma ni dia tggl kt ipoh, kn sna kumpgnya. but sometime dia akan blik sini juga tapi lma lah sebb kn dh xde msa! so, lma lah nk tggu dia. x lma pun dia kt sini. nnt nk blik dh! entah dia kt sna apa khbr? baik ke ape? who know, only the god that know all that! we only human. hahaha 

then, nk buka skull dh tapi ak belum beli apa yg patut. hnya tggl 4 brg lgi yg tggl nnt ak p cri! buku latihan nnt lah dulu bru nk beli. sbab syg lah buku latihanku nk gnti lgi, ada yg x sampai separuh pun buku tuu. soo kita tgk dulu kalau perlu tukar, tukar lah jdinya! tapi kalau x perlu maka kita guna blik! kita krg ni nk pndai jimat! hiiii, betul kn. xkn lah buku yg xpernah sentuh pun nk buang begitu jak kn. :'D

ak rsa nyantuk betul ni hari maybe sbb ak d luar jak ni hari. tuu lah penat sgt! nk online pun xdh selera. apex2 pun wish u all have a nice holiday waktu haoliday ni, jgn siax2 kn waktu yg sgt b'harga ni. ak pun nk rsa jga k'habatan holiday ni sbb after next year ak dh x dpt m'rsai holiday/skull/waktuu yg t'indah dlm hidupku. 

bye bye!
"Let Me Think About It." was Posted On: Thursday, December 22, 2011 @10:27 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»