FOLLOW DASHBOARD

 loving YOU

girl, glasses, hand, hat, london

i love london!

rsa  nk sgt pergi ke London kn?

tdi kn ada org nii, dia nie sgt weird + awkward. tibax2 jak memaki kt chat ku. itu lah ak suka kt facebook nie. senang jak org nk mcm kt kita org ni. ak conform dia pun sebab ak sgka si dia minat kt k-pop, gmbr pun heechul, so xkn ak nk tolak kn! tapi sebalik nya pla. emmm! ak menyesal betul lah kt dia tuu. buatkan org kecewa saje.

BUT, ak bt nothing je lah! mls nk lawan katanya tuu, buat org buang msa saje. betul tak? takpe lah, aslkan jgn saje ckpan yg melampau sgt, ituuu ak x benarkan. ;D entah lah nie hari memg bad mood b'habis,, facebook pnya psl lah ni.. :'(  no more next time, krg pun ak lgsung xlyn org kt chat kecuali org tuu ak knl, yg lain ak x lyn! twitter mmg best tapi cepat bosan. skype comel sebab blh b'calling. hahaha :)

LOL ... haha, kelly: stop thinking about that! org sudah tgh tension ttg sekolah, ada lgi org yg sotx2 ni... emmm ngam lah tuu! hiiii... blhnya ak ketawa lgi! eshx3 ,, emmm okay lah! bye my lovely blog, gud nite!

give me a smile, like this ;D

"loving YOU" was Posted On: Thursday, December 29, 2011 @10:50 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»