FOLLOW DASHBOARD

 SundayIsAGreatDay!


i love sunflower!     don't you love it?     tell my why then:?????     B-cus i don't like it. LOL!      

hahaha, pelik kh ayat tdi? sgt kn. just ignore it k, today i found a beg, A beautiful beg, A very-very beautiful beg! yg pentingnya ialah it purple beb. first time aku jmpa aku nk beli tapi salahku npa x duit lebih skit!! korg tahu tak, jika aku ada lbih RM 4 kn bgus! indah udah hidupku, tapi xpe lah. hrp-hrp beg tuu x cepat dpt jual bgi org lain. huuuuuu! 

btw, ni hari aku kenyang sgt sebab byk btul aku mkn. x smpai 2 jam mkn! smpai krg nie pun aku maC mkn tahu. hehe, entah ape jak yg kmi mkn ni dri tdi! adesss, bgus nya kn jika tpt tggl ku ni dekat dgn food paradise. tgh-tgh mlm pun ada mknan blh mkn. hiiiii, silly me. tuu hri kn kmi b'skype, x b'henti p'kata AKU LAPAR! hihi, btul! cerita skitx2 terus bilang lapar, aku pun! 

mula minggu nie mgkin aku nk try tdor awl! semenjak cuti ni, aku asyik tdor lewat. aku tahu x baik untuk k'sihat, mala aku mula tumbuh jerawat, parentsku pun tnya, mna ada aku bt apex2, aku kn kt umah jak npa tibax2 byk sgt jerawat ituu??? emmm, ape blh bt. lepas tuu kn, belum hbis lgi .. hihi-- mlmx2 mesti dekat jam 3-4 begitu bru lah aku rsa nk tdo. :( aku mkin tkut nie. pa mcm? pa mcm? aku perlu p'tolongan dri korg! plsss, help meee... 
"SundayIsAGreatDay!" was Posted On: Sunday, December 18, 2011 @10:22 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»