FOLLOW DASHBOARD

 It M-A-R-C-H

adorable, amazing, beautiful, bmth, boy

hai peeps!! how your day? apa khbr? it everything fine there? i hope so. hiiiiii, so so sorry for not updating my blog! kebelakangan ak memg sibuk dgn exam. today is the last day and ak sgt senang hati sbb tak payah lagi nak fkir byk ttg sekolah! yeahhh, that a good thing but apabila nak kasih balik paper rasa susah hati kembali lagi. :D 

anywaysss. it march guys! bulan tiga. satu langkah lebih dekat dgn SPM, huhh, it crappy right! IKI, happy sbb bulan ni ade cuti! yessss. i'm gonna use this time for rest.... seriously ak sgt penat. klo lah korg nmpa ak kt skola, korg akan nmpa mataku yg bengkak dan ketara hitam sekali! owwwh tidak, ahhhhhhhhhhhhh <3 \\\ hari ni bru ak dpt online dan buka blogku nie, and again ak dah tukar lagu blogku! okay kh. wlaupun ak x minat dgn lil wayne tapi lgunya ft dgn bruno mars buatkan ak cair. hiiiiiii ^^ hrp korg suka lah. 

BYE BYE!

Labels:

"It M-A-R-C-H" was Posted On: Saturday, March 3, 2012 @7:09 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»