FOLLOW DASHBOARD

 new skin
delicious, food, pancakes, sweet, whipped cream

hye! annyeong! bonjour! 

kirim salam dengan followerku semua. pada pandangan anda? okay kh skinku kali ni, ada kah anda menyukainya atau tak suka langsung. comment kat Cbox ya. hiiiii :) sebenarnya ak dah lama tukar skin ni, tapi mls mau buat post but today kn friday, so ada lah masa nak mengpost dan sekali nak kempen d fb. hahahhaha! semenjak start thun ni ak memg jarang post kt fb or group ttg blogging. dah mula mls nak buat kenpen. ak bukannya mahu tmbah follower pun. hiiii, anyway, theme kali ni ak guna lebih soft and elegant. dan lebih simple, sebab kalau terlampau banyak pun buat semak mata saja bagus buat simple-simple shaja kan?

btw, result SPM dah pun keluar kan! congrate to all my fren who got pass the test. :) kepada yang tak berjaya; jangan rasa malu dan sedih sangat. kan spm boleh d'ambil semula atau periksa semula,  nothing is impossible in this real world, you must proud with yourself if you fail because failure make you work harder. and if you really put your mind in it, you may get what you want! failure not mean that it end of the world it just beginning of you life. i believe that everyone have second change? so, don't be sad! 

time rabu, banyaknya ak nampa senior senior ku. sesama tuu ak berbayang begini lah keadaan thun depan ak ambil result. macam ak pula yang rasa risau dan nervous, nampa muka muka mereka ada yang senyum manis ada juga yang menangis, menangis kerana kejaya dan menangis kerana kegagalan. mula saat itu lah ak dah sedar ak sekarang dah form5 dan ak tidak boleh lagi nak main main. dan saat situ lah ak mula rasa tekanan. apa lagi setelah ak tahu bahawa keputusan akaun menurun, hatiku mula rasa lain macam saja. :( \\\\ sebenarnya ak sedang, ak takut nnt resultku mcm beigtu juga. eeeeee... palis palis. jauh jauh lah dari ak!

kepada candidate SPM thun 2012 1 malaysia; mari kita sama sama berusaha dan belajar!
''Kerjasama Punca Kejayaan'' <3

bye bye!
"new skin" was Posted On: Friday, March 23, 2012 @10:48 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»