FOLLOW DASHBOARD

 ....fairy tail....



hai, slamat mlm! huhhh ni hari ak habiskn masaku dengan layan internet je! syoknya. alah mentang-mentang dh habis exam kn! tgh release tension ni. byk ak buat dengan internetku ni! contohnya lakukan hobby ku ^^ . apakah hobby ku? ianya ialah download lagu, tgk wyg, and lyn youtube. hiiiiiii :) puas hatiku download lgu yg ak tgh cri, krg dh ada! yeahhhhh. yang buat ak paling happy ialah ak dpt tonton anime. sapa yang minat dengan anime mesti kenal dengan nama title dan gambar fairy tail ku ni kn. 

kalau kat animax memang lambat bb baru jak season 2! tapi di tenet cepat season ada OVA dah. sebenarnya kalau bkn jadualku karang dah b'ubah tak juga ak ni tgk kat tenet ni! hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, best gila wayang ni(untuk yang minat je lah) kalau anda bkn peminat anime boleh x nonton, ak bknnya nk promote atau apa tapi ak cuma nak kosing cerita je! C: bayangkan ak online dri tengah hari jam 2 sampai lah sekarang ni. teruk kan ak? lepas ak post blogku ni. ak nak sambung tonton. 

ak rasa lah kn, blogku ni dah makin sunyi semenjak ak dah tukar p ke cbox dan dari ak dah jarang online. macam dah xdh visitor! but, never mind lah. ada penbaca ke tak hnya tuhan yg mengetahui. :D keep positive girl. ak masih ade engkau jdi peyokongku! okay , till next time we'll meet again! bye bye. 

"....fairy tail...." was Posted On: Sunday, March 4, 2012 @9:08 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»