FOLLOW DASHBOARD

 you touch my heart

adorable, amazing, b&w, beautiful, black

hai my dear blogger and my lovely reader. slamat mlm guys . i feel free to post tonight. hiiii , first ting go first; ape yg ak nk kata kan pda title ni hari ialah memory ku dah mula menghantui ak. :| 

sebenarnya ni cuma lagu je lah, tapi entah lah npa ak blh tetiba je t'ingat something pabila ak dengar lagu ni. :) don't know lah. npa blh jdi begitu? hahahah, maybe it my faith! act, ak sudah lupakan semuanya sepenuhnya dan xdh lgi sisa-sisanya but i can't  guarantee it. it just came back! OMG. it can't happen again! btw, it been long time that i did't in love and in a relay. hahahah, guess what? it already 3 year. bila mengenangkannya memg lucu. semuanya ada, rsa gembira, cemburu, cinta, syg, sweet like heaven, then marah, b'gaduh, x bls sms for 1 month, skit hati, and last slut up! hahaha, i guess everyone is just like that. am i right? 

apa apa pun, studies go first! anything else goes second or don't even think about it. :| i must work twice harder . kelly: i know you can do it! add oil dear, (ayat ayat semgt untuk driku sendiri) hahahah, siot! :)

okay , tonight my story end here. bye bye! jampa lagi kat post seterusnya
hiiiiiiiiiiii C:
"you touch my heart" was Posted On: Monday, March 5, 2012 @9:58 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»