FOLLOW DASHBOARD

 i'm free

Tumblr_m1u48yjpon1qbv5wno1_500_large

hye pees! 

sorry sebab terlampau lama tak update blogku ni. so, how are you guys? hiiii, i hope u all okay. emmm about the title, yesssssss! i'm free so now. sebb napa ak free? sbb dah hbis exam. :) yeahhhhh, no more panda eyesss, no more burning might night oil. yessss! kebelakangan ni ak memang tak cukup tidur. :| jeramnya ak. 

kebelakangan ni banyk sangat perkara yang telah berlaku. pada diriku dan juga sekelilingku! 1th may(ak akan mengingatkan dia, RIP to my beloved uncle.) he will always in my heart my and my memories. kenapa aku rasa terlalu banyak yang berlalu dan perubahan pada sekelilingku? ada yang bgus dan tak bgus. 

aku tak puas hati!!! u know why? eeeee, ini tak adil! sungguh tak adil. mereka sedang menguji kesabaranku. entah sampai bila ak tahan diri,,,,, buat malu jak dorang ni.agak agak lah juga! (just ignore it, saja nak luahkan perasanku)
"i'm free" was Posted On: Thursday, May 17, 2012 @12:43 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»