FOLLOW DASHBOARD

 holiday like hell :|
550850_434745596544147_100000261305616_1649348_1093102364_n_large

"ohhh my korea... can't wait!"  
annyeong!

ko org pa khbar? rindu lah dgn blog nie. aku? khbrku x baik, sangat tidak baik. :| korang blh cuti puas puas nie 2 minggu, aku pla ada kelas tambahan. to me there are no such thing like holiday. my holiday is suck! orang semua blh rehat, aku pla perlu ke seklolah dgn bju sekolah lagi tuu, apa lah tu? nerd nya ak rasa, tak pa lah kalau pakai bju PJ saja kan, nie pula mau lagi pakai seragam sekolah. folio pun belum siap lagi. padahal tinggal berapa hari lagi. :( 

memang full lah jadualku nie minggu, sabtu lagi nak ke bangkel belajar mcm mana nak buka tayar. duiiii -.-'' minggu depan pun belum tau lagi kalau ada tak tuisyen. ahhhhhh, where i wanna go to release my tension??? sampai kawan ajak keluar yam ca pun susah sebab jadual full sangat, full sampai dah tak boleh muat dah apax2 aktiviti. after this ada lagi folio moral yang tergantung, folio SVK lagi, pembelajaran yang belum habis silibus lagi(terutamanya sejarah). how am i gonna do this all just in few day? i don't know how long i can stand with all this. 

dear SPM, pleas treat me kindly! 

Labels:

"holiday like hell :|" was Posted On: Monday, May 28, 2012 @12:44 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»