FOLLOW DASHBOARD

 H E L L O !!

beautiful, cafe, cappuccino, christmas, cocoa

hello!     

ape khbr korang semua , blogku dh ada byk habuk nie. sarang pun dh ada dh! sorry ya, sebab ak memg dh mula BZ kt skull, kerja rumah pun makin hari makin byk. ak onine krg nie pun sekejap jak nie, x lma! ak cuma nk kemas kini blogku je!

hari nie bru ak tau blogku kena hack, nasib x byk infomasi yg dia dapat. tapi krg ni semua nya dh okay, it back to normal now. jgn risau sgt lah ya! dan nasib dia x tulis apex2 yg tidak d'inginkan b'laku ke post ku. huuuu ,,, jika smpai perkara itu t'jdi entah lah ape yg akan terjdi. sebagai contoh ; ada kn org guna blogger fake pastuu post yg bknx2 psal k-pop(yoseob lgi tuu yg d'kutuk) , aiyooo. palis palis jauhx2 ! d'fikirkan blik memg kesian lah mangsa tuu, kn, kn? 

hahahahaha, our story end here . kbye ! hiiii ^^
"H E L L O !!" was Posted On: Saturday, January 14, 2012 @12:00 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»