FOLLOW DASHBOARD

 blogku b'habuk

adorable, amazing, beautiful, blonde, cap

annyeong! 

how are you all, sihat tak? dah nk CNY  dh nie, ape planing korg cuti ni? hiiiii, for me, p rumah nenek makn2 then ang pao. xdah lah istimewa sgt bgi thun nie! ak nk fokus pda studyku so mayB jarang ak x seberapa enjoy pda CNY nie, 1 je ak minta '' moga thun nie xde sakit2, semuanya jln dgn lancar'' tuu je lah! 

tuisyen pun ak belum dpt cri lgi. entah lah! mau sampai bila ak nk cri nie. susah sgt\\\ ak cuba tabah dan try study sendiri, sebab ckgu yg ajar kmi emmmm entah nk kata ape dah! ak pun xnk slhkan sepenuhnya pda ckgu so, ak cuba sedaya upya ak untuk pick up ape yg D'ajar ckgu, itu kalau ak fhm lah! :) i'll try my best! i know i can do it. k lah , ak xblh on lma nie! mklum lah curi2 ke nie tuk online... hiiiii 

bye-bye!!
"blogku b'habuk" was Posted On: Saturday, January 21, 2012 @2:24 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»