FOLLOW DASHBOARD

 sorry!
cute, i miss you, image, neon

hello/annyeong guys!  

first of all, i wanna apologize to you all sebab ak jrang sekali online dan update, bkn jarang tapi blh d'katakn langsung x pernah dah. okay\\ i'm really2 sorry ya guys. ak tahu ak patut lebih b'tanggungjwb! u all know why it happen to me? 

it because ;
- i'm buzy with my study, as you all know this year i'm facing my SPM, so i'm better pay attention at school and my homework.
- ibu bapa sya x benarkn sya online lah.
- makin hari makin bosan ak nk onine.
- ak tahu memang xde org nk bca postku. tuu lah sebab followerku makin sikit, dh byk org unfollow ak!
itu lah sebab-sebabnya. sooo,korang semua jangan marah ark kalau ak x muncul kt dashbroad korang!

btw , ak heran lah napa followerku makin sikit? manusia karang nie tidak menepati janji betul lah >:| pdahal dia yg suruh kita follow then dia follow blik! lepas tuu ade lgi org kata i'm already follow you pls follow back ya. aiyoooo! lepas b'b'apa bulan terus unfollow kita! napa lah blh t'jdi begitu tuu??? ak memang x fhm. okay fine, ak xkan ambil kira lah benda mcm tuu. cuma p/s dri ak: jangan lah bohong org semata-mata nk tingkatkan folower je. okay!

TTYL, BYE! 
"sorry!" was Posted On: Saturday, January 28, 2012 @4:00 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»