FOLLOW DASHBOARD

 it FEBRUARY :)

!fake tags, !l2tag, !please tag properly, !tag spam

H E L L O  ! 

long time not post . i already miss it! kali nie ak online, agaknya bila lagi ak blh mcm nie? pdhal SPM dh nk dekat dh nie\\ d'awalkan lgi tuu, mna blh jdi nie? sempat kh org nk bt revision? pls, thing about it. ini x adil lah! thun yg lepas lepas tuuu bln akhir bru nk exam, kita nie! awal bln beb, mna larat ak menghdpinya :(

emmmm, biar lah! forget it. awal lmbat pun memg ak nk hdpinya juga!

so, it February already~~~~  how fast the time gone, without any activity- i'm numb! betul lah\\ i admit that sometime ak jealous nmpa lain kls ade pelbagai activity, kmi? nothing to do//// BUT , ape yg penting ~~~~~~ ialah we have our own world! apa ak nk kisah..kn.. hiiiii :D okay lah,. ak cuma nk update je blg ku nie. dripda biarkan ai b'sawang, habuk + buruk nie bterusan! baik ak update dia, bkn susak pun taip je lah ape yg t'lintas dlm fkiran. kn?

hahaha, ya lah ya lah! sepnjang JAN nie xde pun p'kara yg istimewa b'laku. cuma CNY je! FEB nie pla ade valentine, ak x smbut sbb ak mna lah kekasih! hahahaha. ak pun xde lah nk harap sgt nk hadiah ke apa ke. itu semua x penting, yg penting kita ade hati! betul x? sape sokong angkat kaki ^^ , hiiiiii gurau je lah. k lah, ak rsa dh cukup pnjang dh nie. hiiii! see u all at the next post.

B Y E  B Y E  !
"it FEBRUARY :)" was Posted On: Sunday, February 5, 2012 @10:37 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»