FOLLOW DASHBOARD

 what up?

beautiful, beauty, dress, fashion, girl

hello! annyeong.       

what up guys? pa khbr korang semua? rindu x dgn ak? i'm sure korang semua juga ingin thu khbrku kn. my day for 2 week is SUCK .... Entah lah npa dh naik form 5 nie terus tension jak kerjaku? first, kerja x siap sikit pun dh kena marah. second: ak tension sebab ak belum dpt cri tuisyen lgi. skrg nie susah sgt nk cri tuisyen, ak menyesal npa ak x ambil lesanku thun lalu. klo x, senang lah ak nk jlnx2 p mna. nk p tuisyen pun dh senang. :( ,,, yang ketiga pula ak jatuh sakit. again! mungkin ak kena keteguran, sbb last sunday ak p visit rumah kwnku, then maminya terus tegur ak gemuk sudah lah, putih sudah lah, mcmx2 dia comment bdn ku. lepas tuu hari isnin ak dh rsa x sdap hati, mulax2 selesma ----> lepas tu skit ketak -----> then mau demam -----> nie kali batukx2 pula. smpai ak x hdir p skola thu. 

terus terang, ak nie memg xthn mulut org. memg begitu dri ak kecil lgi. itu lah mamiku kata nie pantang Dtegur. sbb klo Dcomment terus datang segala sakitx2 ku! hiiiii :) so , krg nie pun ak tgh rehat, suaraku pun b'ubah. huuuuuu . npa hidupku nie krg susah btul? but anyway ak b'syukur lah ape yg ak dpt, hahahaha cuma kn mcm terlalu byk pla cbran tuu!!! thks to myfren wawa cus tag me at a contest .!!! btw, ak tetiba rsa lapar pla.... ok lah GTG ... hiiii TTYL. 

bye-bye!

Labels:

"what up?" was Posted On: Saturday, February 18, 2012 @7:51 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»