FOLLOW DASHBOARD

 happy GOOD FRIDAY!

Tumblr_m1ypyi7bt51r7cnpio1_500_large

hello and Good Friday!!!! ^^     

hello guys . how are you all now? okay ke tak? aku?! aku okay je. asal korang okay i'm okay too. hari nie kami cuti ... best kan ! hiiiiiii. so, amount nya kami cuti 3 hari, aku akan guna masa ni sebaik yang mungkin. first- mesti lah online, tapi x on fb. aku on cus nak download lagu je. banyak sangat lagu aku nak download ni plus line yang tak seberapa bagus ni, terpaksa aku nak tunggu. lama sangat ooooo! :\ , then second- setentunya aku nak nonton wayang. yeahhhhh! kebelakangan ni, ak tak sempat nak tengok wayangku. eshhhhh! ni yang aku tak suka ni. emmmm. ni lah saat saat yang aku nantikan.. (hahahahahaha)

lepas hari ni... hahahaha it sabtu. ade masa lagi lah! yesssss. lepas tu, nak pergi ke ceramah. ceramah apa pula ni? alah, ceramah memandu. 5-6 jam okay(nak basi aku di dalam nanti) nasib ada aircorn, boleh lah aku sambil mendengar sambil tidur.. hiiiiii ^.^

okay lah, ak nak sambung kerja ku nie(mengdownload lagu).... hahahaha.

See U All Later. :D
"happy GOOD FRIDAY!" was Posted On: Friday, April 6, 2012 @12:55 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»